30% via appen | 25% via nätet
30% via appen | 25% via nätet
Endast idag:
RABATTKOD PÅ MODE!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Metallic Mélange

BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Metallic Mélange


Variant:
 • BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Metallic Mélange
 • BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Fresh Black Cab
 • BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Midnight Black Mélange
 • BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Sea Green Mélange
 • BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Navy Mélange

Pris
4599 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A264009

EAN: 7043485820025

BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Metallic Mélange
THE MODULAR EVOLUTION
iZi Modular RF i-Size är steg två i det berömda iZi Modular-konceptet.

Bilstolskonceptet från BeSafe säkrar ditt barn från nyfött upp till 4 års ålder. Konceptet består av en ISOfix bas och två bilstolar. När barnet växer ur babyskyddet kan bilbarnstolen användas på samma bas. Basen kan justeras för att ge mer benutrymme för barnet, vilket innebär att barn upp till ca 4 år (105 cm) kan resa bakåtvänt. iZi Modular-konceptet är ett väldigt flexibelt system som tar lite plats i bilen. Babyskyddet BeSafe iZi Go Modular i-Size kan även installeras med bilens 3-punktsbälte. I 2016 års bilstolstest från ADAC tilldelades iZi Modular i-Size betyget “GUT”. iZi Modular RF i-Size är den svenska versionen som är en rent bakåtvänd bilbarnstol.

Enkel installation i bilen
Bilbarnstolen kan enkelt installeras på ISOfix-basen. Likt ett babyskydd klickar du fast bilbarnstolen på iZi Modular-basen och sen är ni redo att åka. Magneter håller bältet åt sidan för enklare isättning och urtagning av barnet.

Komfort för ditt barn
iZi Modular RF i-Size går att anpassa allteftersom ditt barn växer tack vare det justerbara nackstödet, en uttagbar bodyhugger och benutrymmet som går att utöka. Den unika kombinationen av EPS och skum i bilbarnstolen tillsammans med mjuk stoppning gör iZi Modular RF i-Size mycket bekväm. Bilbarnstolen har även flera olika lutningslägen för att ditt barn ska kunna sova gott i bilen.

Utmärkt säkerhet
iZi Modular RF i-Size har presterat utmärkt i krocktester och möter kraven av det nya reglementet UN R129 (i-Size). Det förbättrade sidokollisionsskyddet SIP+ (Side Impact Protection+) överträffar de högt satta kriterierna som UN R129 ställer på en bilbarnstol. SIP + i kombination med en medföljande sittkudde och ett huvudskydd med extra stoppning säkerställer att bilbarnstolen ger överlägsen säkerhet för det växande barnet genom hela användningstiden. iZi Modular RF i-Size är även godkänd enligt ett av världens tuffaste krocktester nämligen svenska Plustestet.

Produktdetaljer:
 • Lämplig för bakåtvänt bruk från: 61 – 105 cm
 • Rekommenderad ålder: ca. 6 månader – ca. 4 år
 • Justerbar frontbygel för utökat benutrymme.
 • Magneter som håller internbältet på plats vid isättning och urtagning av barnet.
 • Bälteslåset är positionerat framåt för att enklare kunna ta i och ur barnet.
 • Justerbart stödben som tydligt indikerar rätt montering både visuellt och med ljud.
 • Extra stoppning och den mjuka klädseln ger högsta komfort för barnet.
 • Montering: Riktning: Bakåtvänd installation med iZi Modular i-Size-bas (Finns att köpa separat)
Tekniska detaljer:
 • Vikt: 9,7 kg
 • Mått: (L/H x B x D): 54,4/22,6 x 47,4 x 60 cm

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

BeSafe

BeSafe – för ditt barns säkerhet

I många år har BeSafe varit en ledande tillverkare av bilbarnstolar i över 40 olika länder. Det norska företaget har sitt huvudkontor och en fabrik i Krøderen, ca 10 mil väst om Oslo. Besafes moderbolag började egentligen år 1919 med sadeltillverkning, men över tid valde BeSafe att ”sadla om” och fokusera på produkter för trafiksäkerhet. BeSafe erbjuder idag många modeller av framåtvända bältesstolar och bakåtvända babyskydd, där de populäraste modellerna är BeSafe Izi Go och BeSafe Izi Plus. De bakåtvända babyskydden garanterar maximal säkerhet även för den nyfödda. Med BeSafe Isofix är det också enkelt att kunna ta med babyskyddet samtidigt som du tack vare den gröna symbolen alltid kan vara säker på att bilstolen är monterad på rätt sätt.

Våra bästsäljare

BeSafe Bilbarnstol iZi Modular i-Size RF Metallic Mélange
4599 kr