» Endast idag: 10% rabatt! « 🎁
» Endast idag: 10% rabatt! « 🎁
Kopiera rabattkoden:
KLAPP9006
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi
BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X2 i-Size Sunset Melange

BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X2 i-Size Sunset Melange


  • BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X2 i-Size Ivory Melange
  • BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X2 i-Size Ocean Melange

Rek. pris¹
6099 kr
Pris
5244 kr
Fri frakt!
Du sparar
855 kr-14%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A204071

BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X2 i-Size Sunset Melange
BeSafe iZi Kid X2 i-Size utsågs till testvinnare i gruppen 1-4 år i 2016 års bilstolstest från ADAC. På säkerhetsdelen av testet fick bilstolen det fantastiska betyget 1.1, det bästa resultatet någonsin av de 66 stolar som testats i ADACs arkiv. BeSafe iZi Kid X2 i-Size är godkänd enligt det nya reglementet UN r129 (i-Size) samt det tuffaste säkerhetstestet i världen – svenska Plustestet! Vid sidan av ADAC har den även utsätts till testvinnare av engelska “Which”, det danska “Tænk” och det holländska “TCS”. BeSafe iZi Kid X2 i-Size klassas som en av marknadens säkraste bilbarnstolar då den är godkänd både enligt det nya reglementet UN r 129, i-Size och världens tuffaste krocktest Plustestet.

  • Lämplig för barn från: 61-105 cm
  • Maxvikt: 0-18 kg
  • Ålder: från ca 6 månader - ca 4 år.
  • Monteras: bakåtvänd
  • Monteras med isofix.

Högsta säkerhet för ditt barn
BeSafe iZi Kid X2 i-Size är en uppdaterad version av föregångaren iZi Kid X1 i-Size. Den stora skillnaden är att iZi Kid X2 i-Size är uppdaterad med BeSafes nya säkerhetsinnovation, Side Impact Protection + (SIP+). Ett nytt, unikt sidokollisionsskydd som säkerställer att barnet får högsta tänkbara skydd vid en sidokollision. Det extra nackskyddet och internbältet växer med barnet i flera steg för att skydda barnet på bästa sätt genom hela användningstiden.

Högsta användarvänlighet och komfort
Bilstolen erbjuder ett av marknadens bästa ligglägen och lutningen kan enkelt justeras i flera steg under färd. Detta i kombination med smarta funktioner som bältesmagneter och ventilation i ryggen ger ditt barn högsta komfort under bilfärden.

Justerbara isofix-fästen
BeSafe iZi Kid X2 i-Size monteras enkelt i bilen med ISOfix. Tydliga indikatorer visar både visuellt och med ljud när stolen är rätt monterad, vilket ger dig som förälder en ökad trygghet. De justerbara ISOfix-armarna gör att du som förälder själv kan bestämma hur mycket plats bilstolen ska ta i bilen, men ger även extra benutrymme för barnet.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

BeSafe

BeSafe – för ditt barns säkerhet

I många år har BeSafe varit en ledande tillverkare av bilbarnstolar i över 40 olika länder. Det norska företaget har sitt huvudkontor och en fabrik i Krøderen, ca 10 mil väst om Oslo. Besafes moderbolag började egentligen år 1919 med sadeltillverkning, men över tid valde BeSafe att ”sadla om” och fokusera på produkter för trafiksäkerhet. BeSafe erbjuder idag många modeller av framåtvända bältesstolar och bakåtvända babyskydd, där de populäraste modellerna är BeSafe Izi Go och BeSafe Izi Plus. De bakåtvända babyskydden garanterar maximal säkerhet även för den nyfödda. Med BeSafe Isofix är det också enkelt att kunna ta med babyskyddet samtidigt som du tack vare den gröna symbolen alltid kan vara säker på att bilstolen är monterad på rätt sätt.

Våra bästsäljare

BeSafe Bilbarnstol iZi Kid X2 i-Size Sunset Melange
Rek. pris¹ 6099 kr
5244 kr
Toppmärken