Rabattkoder för sommarstarten 🌞
Rabattkoder för sommarstarten 🌞
Endast idag
Hämta din rabattkod
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
bellybutton Svettjacka, blå
Storleksguide
Variant:
  • bellybutton Svettjacka, blå
  • bellybutton Flickor Sweatjacka, rosa
  • bellybutton Svettjacka, grå

Pris
408 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A251353

bellybutton Svettjacka, blå
Texten har översatts automatiskt.
mage natur moder & me riktar sig till den nya generationen föräldrar, som är öppensinnade mot modern, urban och världen, samtidigt som de medvetet uppmärksammar ekologi och miljö. Bellybutton Monkey är kärnan i magen natur & me by Alvi collection och förkroppsligar önskan att ta ansvar för en värld där barn och familjer bor. Eftersom all mage natur moder & me-produkter produceras inte bara så hållbart och resurssparande som möjligt, deras försäljning stöder också barnens rättighetsorganisation Save the Child ren - för mer socialt ansvar.

Varm svettjacka med huva i ekologisk bomull, velour velour. Det gosiga materialet och jackans raka snitt begränsar inte barnets naturliga rörelser. Huven värmer upp det känsliga huvudet när det blir svalt eller blåsigt. Det är väldigt enkelt att sätta på och ta av tack vare den kontinuerliga tryckknappslisten på framsidan. Söt och fräsch är den klassiska ringen Design och tillämpning av en skrattande apa. En kärleksfull detalj är de färgade kanterna. Trevligt för promenader och svala timmar. Vårt tips: Söta joggingbyxor från samma produktlinje.

Produktdetaljer:
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Tvättas upp till 40 ° C

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

bellybutton Svettjacka, blå
bellybutton Svettjacka, blå
408 kr