bellybutton lock, marin
Storleksguide

Pris
309 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A247942

bellybutton lock, marin
Texten har översatts automatiskt.
moder natur & mig - Under paraplymärket bellybutton utvecklades en hållbar klädkollektion och en värld för barn som handlar om ekologi och återvinning, som inte bara bryr sig om ett vackert plagg utan också uppmärksammar hållbar bearbetning och skyddet av miljön.

Alla som vill vara en navelknapp moder natur & me -produkt, bidrar också till Save the Child Ren och hjälper missgynnade barn över hela världen att få en bättre start på sin framtid.

Fluffig värmedispenser: Bellybutton Cap från en underbart mjuk ullblandning följer bekvämt till de vackraste utflykterna. Arbetat med små dart, perfekt passform garanteras. Ett brett kuvert skyddar öronen och ger extra komfort. Som ett högt ljus inspirerar en stor bobbla och ger söt lekfullhet till varje utseende. Ädla färgklassiker och klassiska stickmönster är iögonfallande och kan kombineras underbart festligt såväl som i vardagen. En liten applikation i mitten av pannan avrundar det coola utseendet.

Produktdetaljer:
  • Material: 50% polyamid, 40% viskos, 5% mohair , 5% ull
  • Tvättas upp till 30 ° C

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

bellybutton lock, marin
bellybutton lock, marin
309 kr