🐼 Rabattkoder till dig #barasådär
🐼 Rabattkoder till dig #barasådär
Endast idag
Hämta här
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
BEABA Care-set med 4 tillbehör blå

BEABA Care-set med 4 tillbehör blå


Pris
136 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A303120

EAN: 3384349203023

BEABA Care-set med 4 tillbehör blå
Texten har översatts automatiskt.
Skötseluppsättningen från BEABA kännetecknas av att alla viktiga skötselredskap är fästa ihop på en krok. Perfekt för vård av ditt barn, eftersom det innehåller alla tillbehör du behöver för vård.

Produktdetaljer:
  • Design: Blå
  • Leveransomfattning: badtermometer, nagelklippare, kam och hårborste
  • Alla element är fästa i en ring så att allt stannar ihop
  • Enkelt att ta ut de enskilda elementen
  • Växer med dig: Lämplig från ditt barns födelse till spädbarn

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Beaba

För en smart framtid

Sedan 1989 har franska varumärket Béaba hjälpt föräldrar med sina innovativa produkter som är designade för att vara enkla att använda. Designen på produkterna är speciellt utformad för att passa in fint tillsammans med din inredning hemma. En av Béabas främsta styrkor är deras kreativitet: designers, ingenjörer och labratorier utvecklar tillsammans produkter med ett mål: att göra livet enklare för unga föräldrar. Béaba fokuserar därför hela tiden på att utveckla nya produkter. När det franska företaget lanserade sin Babycook Plus 4 in 1, öppnades en helt ny värld för alla småbarnsföräldrar. Babycook 4 in 1 kan mixa flera olika måltider samtidigt och kan både mixa den helt slät, som puré eller i bitar beroende på vad du som förälder föredrar. Upptäck en värld av smarta produkter! 

Våra bästsäljare

BEABA Care-set med 4 tillbehör blå
BEABA Care-set med 4 tillbehör blå
136 kr