Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BEABA Bestick i rostfritt stål blått
Tillfälligt slutsåld

BEABA Bestick i rostfritt stål blått


Variant:
  • BEABA Bestick i rostfritt stål blått
    Tillfälligt slutsåld
  • BEABA Bestick i rostfritt stål antikrosa

Pris
151 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A303102

EAN: 3384349134617

BEABA Bestick i rostfritt stål blått
Texten har översatts automatiskt.
BEABA bestick i rostfritt stål med kniv, gaffel och sked inbjuder ditt barn att äta som de vuxna.

Besticket har en anpassad storlek som är gjord exakt för de små barnens händer. På grund av den rundade formen är besticket anpassat till ditt barns mun och tandkött.

Besticket är diskmaskinssäkert och lätt att rengöra.

Produktdetaljer:
  • Set med 3 delar med kniv, gaffel och sked.
  • Handtag av plast och kniv, gaffel och sked av rostfritt stål
  • Diskmaskin säker

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Beaba

För en smart framtid

Sedan 1989 har franska varumärket Béaba hjälpt föräldrar med sina innovativa produkter som är designade för att vara enkla att använda. Designen på produkterna är speciellt utformad för att passa in fint tillsammans med din inredning hemma. En av Béabas främsta styrkor är deras kreativitet: designers, ingenjörer och labratorier utvecklar tillsammans produkter med ett mål: att göra livet enklare för unga föräldrar. Béaba fokuserar därför hela tiden på att utveckla nya produkter. När det franska företaget lanserade sin Babycook Plus 4 in 1, öppnades en helt ny värld för alla småbarnsföräldrar. Babycook 4 in 1 kan mixa flera olika måltider samtidigt och kan både mixa den helt slät, som puré eller i bitar beroende på vad du som förälder föredrar. Upptäck en värld av smarta produkter! 

Våra bästsäljare