٠•● BARNVAGNSDEAL ●•٠
٠•● BARNVAGNSDEAL ●•٠
Spara upp till
440 kr
00
t
00
min
00
s
Klicka häri
Baier Bilbarnstol Adefix Sporty grå
 • Baier Bilbarnstol Adefix Family blå/röd
 • Baier Bilbarnstol Adefix Shadow svart/grå
 • Baier Bilbarnstol Adefix Karo grå/röd
 • Baier Bilbarnstol Adefix Safari blå/orange

Pris
2141 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A259225

Baier Bilbarnstol Adefix Sporty grå
En bilbarnstol som erbjuder mer:
Säkerhet enligt de allra mest aktuella kraven. En stabil och säker bilbarnstol som är tillverkad i Tyskland. Baier Adefix är utrustad med ett justerbart nackstöd som växer med barnet. Tack vare särskilt utvalda material och justerbar form så kan barnet alltid känna sig trygg och säker. Förutom att den skyddar så fungerar vadderingen under tyget som en aircondition: värmande på vintern och svalkande på sommaren. Den väger endast 6,7 kg och kommer i en sensationell design.

Mer säkerhet med Baier Adefix
För att bidra till högre säkerhet så utmärker den sig med en smart bältesledning. Detta möjligger en optimal ledning av bältet och förhindrar en stor lucka mellan bältet och barnet. Den här egenskapen håller bältet i rätt position. De övre bältesledningarna ser till att hålla axelbältet i rätt läge. Tack vare en fjädrad spak är axelbältet lätt och intuitivt att installera.

Baier Adefix är utrustad med isofixfästen. Säkerhet enligt högsta internationella standard! Isofix är det säkraste och lättaste sättet att snabbt installera en bilbarnstol. Bilbarnstolen är då förankrad direkt med fordonet. Isofixfästena förhindrar en felinstallering i fordonet och garanterar högsta säkerhet. Baier Adefix har ett justerbart nackstöd som ser till att bältet leds korrekt. När bilbarnstolen har konstruerats har man fokuserat extra på att den genom sin egen deformation tar upp kraften som uppstår vid händelse en olycka.

Mer komfort
Förutom säkerhet så erbjuder bilbarnstolen även gott om komfort: utöver en ergonomisk form har den ett vadderat överdrag som ökar bekvämligheten. När överdraget har tillverkats har man använts sig av de allra bästa materialen som är tillverkade av hållbara råvaror. TENCEL®-fiber garanterar en andningsaktiv och fuktighetsabsorberande bilbarnstol. Så kommer barnet ha det skönt året runt. Nackstödets sidovingar är utvecklade så att barnet enkelt kan luta sig åt sidan när det är dags för en tupplur. Samtidigt så förhindrar sidovingarna att huvudet faller framåt.

Miljövänlig
Nästan alla delar kommer från förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland. Förutom att genom korta transportvägar minska på Co2-utsläppen så vill man här även erbjuda en miljövänlig och regional produkt.

Tekniska specifikationer:
 • Vikt: 6,7 kg
 • Utrustad med isofix
 • Maxhöjd: 73 cm
 • Bredd och djup: 47 cm och 40 cm.
 • Ett huvudstöd som är enkelt att justera
 • Komfort tack vare TENCEL®-fiber.
 • Lämplig för barn upp till en kroppslängd på 150 cm.
Alla material härstammar från råvaror från Tyskland.
Bilbarnstolen är utvecklad, designad och tillverkad i Tyskland.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare

Baier Bilbarnstol Adefix Sporty grå
2141 kr
Toppmärken