babyJem Babymadrass universell vit 120 x 60 cm

babyJem Babymadrass universell vit 120 x 60 cm


Pris
708 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A277848

EAN: 8699205310247

babyJem Babymadrass universell vit 120 x 60 cm
Texten har översatts automatiskt.
Babymadrassen universalvit från babyJem kombinerar säkerhet och komfort för vilsam sömn. De lättskötta materialen gör det till det perfekta valet för små barn under rengöringsträning.

I bästa mening med ordet babyJem Babymadrass en mycket enkel, klassisk madrass. Den grå skumkärnan är andningsbar och är möjlig underbart lämplig för barn från födseln. Flexibel och punktelastisk, madrassen fördelar trycket jämnt. Det ger där optimalt stöd för kroppen hos spädbarn och småbarn och garanterar och vilsam sömn.
Det vita, andningsbara madrassskyddet tillverkades av babyJem, precis som alla textilier, specifikt för skadliga ämnen. Dess strukturerade yta wickar snabbt bort fukt, överskottsvärme och andningsluft. Skyddet är naturligtvis avtagbart och tvättbart från 30 ° C.

Med måtten 120 cm x 60 cm är babyJem Baby madrass i alla vanliga babysängar. Två madrasser sida vid sida gör en stor leksak till en bekväm bäddsoffa. Naturligtvis är den lätta och flexibla madrassen också lämplig som en ny och annorlunda lekmadrass i barnrummet - på lekmattan och i det kuddiga hörnet.

produktinformation:
  • Babymadras av skum
  • Med avtagbart, tvättbart hölje vid 30 ° C
  • material: 100 % polyester
  • Storlek: 120 cm x 60 cm

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

babyJem Babymadrass universell vit 120 x 60 cm
babyJem Babymadrass universell vit 120 x 60 cm
708 kr