Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

babyGO Resesäng Dreams svart
Tillfälligt slutsåld
babyGO Resesäng Dreams svart
849 kr
Pris inklusive moms.

Pris
849 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A239044

babyGO Resesäng Dreams svart
babyGO Resesäng Dreams har en konstruktion med ett Aluminiumchassi som gör den extra lätt och stabil. Således passar den perfekt både i hemmet och när ni är på resande fot. I leveransen medföljer även en transportväska som gör att du enkelt kan ha med den även när du flyger. I resesängen befinner sig även en madrass som du kan använda på en av de två planen. Taack vare det andra planet så kan bebisen sova i höjd med föräldern när den är riktigt liten. Det övre planet hänger du fast direkt i resesängen och den har en yta på 80 x 50 cm. Alla madrassöverdrag som medföljer kan du enkelt tvätta i tvättmaskin. Resesängen är oerhört kompakt och är endast 59 x 48 x 17 cm när den är hopfälld i transportväskan.

Komfort
Bekväm och ultralätt när du är på resande fot. Passar även perfekt att använda i hemmet. Resesängen får även tas med som handbagage när du flyger. I leveransen ingår även en madrass.

Två olika plan
Tack vare två olika plan kan bebisen sova i samma höjd som dig. Det undre planet lämpar sig för lek och sömn. Det övre planet har en yta på 80 x 60 cm. Det undre planet har en yta på 118 x 81 cm.

Stor
Stora sidor med handtag.

Hygienisk
Alla madrassöverdrag, det andra planet och handväskan kan tvättas i maskin.

Kompakt
Komplett tillbehör med aluminiumram, väska och andra plan.

Produktdetaljer:
  • Modern design
  • Inklusive transportväska
  • Inklusive andra plan och madrass.
  • Två resemadrasser
  • 4 Aluminium-ben
Tekniska uppgifter:
  • Mått: H/B/D: 85 x 118/56 x 81/66 cm
  • Resesängens höjd: 67 cm
  • Vikt: 5 kg
  • Tvättbara madrassöverdrag

Tillbehör

Pris
176 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Toppmärken