BABYBJÖRN Vagga Harmony vit
2999 kr
Pris
2879 kr
Fri frakt!
Du sparar
120 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A062035

EAN: 7317680411211

BABYBJÖRN Vagga Harmony vit
SÄNG HARMONY

Den ideala platsen för bebisen att sova!


Vaggar barnet till sömns
I BABYBJÖRN Vagga Harmony vaggas ditt barn till ro med mjuka, fjädrande rörelser. Vaggan är lätt att gunga med handen eller foten men rör sig också av barnets egna rörelser, vilket hjälper din lilla att komma till ro och sova gott.

Trygg uppsikt
Vaggan är designad för att du som förälder ska kunna ha trygg uppsikt över ditt lilla barn. Tack vare det transparenta nättyget och den låga höjden är det enkelt och bekvämt att se om ditt barn sover tryggt och mår bra.

Enkel att flytta
BABYBJÖRN Säng Harmony är perfekt under den första tiden när ditt barn sover ofta och korta stunder. Eftersom vaggan är liten och lätt flyttas den enkelt mellan hemmets olika rum så att du hela tiden kan vara nära ditt barn - dag som natt.

• Nättyget är tillverkat i 100 % polyester, madrassöverdraget i bomull och benen i trä och stål.
• Fötterna är tillverkade av TPE-plast. Skummet i madrassen är tillverkat av polyeter.
• Tyget på babybädden är lätt att ta av och tvättas i maskin, 40 °C.
• Madrassen och överdraget maskintvättas i 60 °C.
• Specialsydd madrass ingår.
• Konstruktionen är stadig med ordentliga glidskydd som även skyddar golvet.
• Mått uppfällt läge:
Höjd: 65 cm
Längd: 79 cm
Bredd: 58 cm

Enkel montering
Det är lätt att montera vaggan, allt du behöver finns med i förpackningen - två skruvar och en nyckel.Tänk på:
BABYBJÖRN Vagga Harmoni kan användas tills barnet väger 8 kg, kan sitta själv, gå på knä eller sätta sig upp. Använd endast madrassen som följer med

Sänghimmeln ingår inte i leveransen

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybjörn

Babybjörn - Säkerhet, kvalitet & design

År 1961 grundade Björn och Lillemor Jakobson Babybjörn, med målet att underlätta småbarnsföräldrars vardag genom innovativa produkter. Babybjörns singaturprodukt, bärselen, utvecklades i och med att forskning bevisat att närhet till föräldrarna var viktigt för spädbarnet.
 
Idag tillverkar Babybjörn inte bara bärselar, utan även väldigt populära babysitters, resesängar och övriga babyprodukter. Viktigt för Babybjörn är också att produkterna håller länge och att de går att använda inte bara under de första månaderna – utan upp till 3 års ålder. Hitta även du de perfekta Babybjörn produkterna för din baby från vårt stora utval av olika färger och modeller!

Våra bästsäljare

BABYBJÖRN Vagga Harmony vit
2999 kr
2879 kr