Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BABYBJÖRN Toalettsits vit/grå, från 24 månader
Tillfälligt slutsåld

BABYBJÖRN Toalettsits vit/grå, från 24 månaderPris
310 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A220046

EAN: 7317680580252

BABYBJÖRN Toalettsits vit/grå, från 24 månader
Bekväm toalettsits förenklar barnets toabesök Är ditt barn nyfiket på att prova ”stora” toaletten? BABYBJÖRN Toalettsits är en stadig och ergonomisk sits som är skön att sitta på och som ditt barn enkelt kan lägga på toaletten själv. Tack vare gummilisten och justeringen på undersidan ligger sitsen stadigt så att barnet sitter tryggt och bekvämt.

Enkel att använda Toalettsitsen väger lite och är enkel för barnet att själv lägga på och ta av. Med det inbyggda, inåtvinklade stänkskyddet undviker du spill utanför toaletten. Toalettsitsen har en ergonomisk design så att ditt barn sitter både rätt och bekvämt på toaletten. Enkel för barnet att lägga på och ta av.

Passar de flesta toaletter Toalettsitsen kan justeras så att den passar de flesta toaletter och ligger säkert på toalettringen. Lätt att hålla ren Torka eller skölj bara av toalettsitsen under rinnande vatten.

Stänkskydd ger mindre att städa upp Med det inbyggda, inåtvinklade stänkskyddet undviker du spill utanför toaletten.

Testade och säkra material Alla köks- och badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Produktdetaljer:
  • Design: vit/grå
  • Material: Polypropen (PP)
  • Fri från BPA
  • Vikt: 400 g
  • Mått: B x L x H 29 x 36 x 9 cm

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybjörn

Babybjörn - Säkerhet, kvalitet & design

År 1961 grundade Björn och Lillemor Jakobson Babybjörn, med målet att underlätta småbarnsföräldrars vardag genom innovativa produkter. Babybjörns singaturprodukt, bärselen, utvecklades i och med att forskning bevisat att närhet till föräldrarna var viktigt för spädbarnet.
 
Idag tillverkar Babybjörn inte bara bärselar, utan även väldigt populära babysitters, resesängar och övriga babyprodukter. Viktigt för Babybjörn är också att produkterna håller länge och att de går att använda inte bara under de första månaderna – utan upp till 3 års ålder. Hitta även du de perfekta Babybjörn produkterna för din baby från vårt stora utval av olika färger och modeller!

Omdömen

Kundbetyg: - BABYBJÖRN Toalettsits vit/grå, från 24 månader
Genomsnittsbetyg 1 Betyg
 
1
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner

Våra bästsäljare