BABYBJÖRN Mjuk haklapp rosa

BABYBJÖRN Mjuk haklapp rosa


139 kr
Pris
119 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
20 kr (14%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A090669

BABYBJÖRN Mjuk haklapp rosa
Babybjörn Mjuk haklapp rosa

BABYBJÖRN Mjuk Haklapp är ergonomiskt utformad för att passa ditt barn perfekt. Den mjuka och bekväma haklappen fångar upp den mat som inte hamnar i barnets mun. Halslinningen är utformad som ett pärlhalsband och har steglös knäppning. Det gör att barn som växer snabbt ändå kan använda den länge. Med BABYBJÖRN Mjuk Haklapp slipper du tvätta kladdiga haklappar, du sköljer bara av den och använder den igen. Lätt att hålla ren BABYBJÖRN Mjuk Haklapp sköljer du enkelt av med rinnande vatten eller diskar i diskmaskin.

Halslinningen ligger rätt mot barnets hals och känns skön. Storleken är avpassad så att spillfickan inte ska haka fast under bordet. Maten ligger kvar i spillfickan oavsett hur aktivt barnet är.

Kan användas länge Knäppningen är steglös för att passa ditt växande barn perfekt

• Material: PP
• Fri från BPA.
• Lämplig att diska i diskmaskin. Lägg den inte i närheten av de varma vattenstrålarna.
• Halsens omkrets: ca. 19-30 cm

I leveransen ingår: 1 haklapp.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybjörn

Babybjörn - Säkerhet, kvalitet & design

År 1961 grundade Björn och Lillemor Jakobson Babybjörn, med målet att underlätta småbarnsföräldrars vardag genom innovativa produkter. Babybjörns singaturprodukt, bärselen, utvecklades i och med att forskning bevisat att närhet till föräldrarna var viktigt för spädbarnet.
 
Idag tillverkar Babybjörn inte bara bärselar, utan även väldigt populära babysitters, resesängar och övriga babyprodukter. Viktigt för Babybjörn är också att produkterna håller länge och att de går att använda inte bara under de första månaderna – utan upp till 3 års ålder. Hitta även du de perfekta Babybjörn produkterna för din baby från vårt stora utval av olika färger och modeller!
BABYBJÖRN Mjuk haklapp rosa
139 kr
119 kr
Toppmärken