BABYBJÖRN Middagsset för barn från 4 månader, pastellblå

BABYBJÖRN Middagsset för barn från 4 månader, pastellblå


Variant:
 • BABYBJÖRN Middagsset för barn från 4 månader, pastellblå
 • BABYBJÖRN Middagsset för barn från 4 månader, pastellgrön
 • BABYBJÖRN Middagsset för barn från 4 månader, pastellrosa

Rek. pris¹
369 kr
Pris
320 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
49 kr-13%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A269111

EAN: 7317680700674

BABYBJÖRN Middagsset för barn från 4 månader, pastellblå
Middagsset för barn – smart design för roliga måltider!

Middagssetet är särskilt designat för de allra minsta finsmakarna. Levereras i en fin presentförpackning som är kul att ge bort. En stadig tallrik i barnvänlig treklöverform, bestick med korta skaft som ligger bra i handen och ett glas som är lätt att hålla i gör det roligare och lättare för ditt barn att äta själv.
Den bekväma haklappen har en djup spillficka som fångar upp mat som hamnar utanför munnen. Med andra ord: blir det mindre kladd att torka upp! BABYBJÖRN Middagsset för barn finns i en härlig blekgrön färg som passar in i det moderna hemmet.

Bekväm haklapp med djup spillficka

Bekväm haklapp med justerbar halslinning som kan anpassas efter ditt barn. Den djupa, rundade spillfickan fångar upp mat och kladd.

Form som gör det enkelt att äta själv

Tallrikens treklöverform och kanter gör det enkelt för barnet att skopa upp maten själv. Formen gör det också svårt för barnet att ta tag i kanterna eller välta tallriken. Gummilisten på undersidan gör att tallriken står stadigt på bordet.

Barnsked & gaffel

Bestick med korta skaft som är enkla för små händer att hålla i. Ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. På skaftens undersida finns en skåra som gör att skeden och gaffeln kan vila mot tallrikskanten utan att glida ner i tallriken.

Glas och bestick som är enkla att hålla i

Glas i greppvänligt material som gör det enkelt för ditt barn att dricka själv. Formen på glaset och den breda foten gör att det står stadigt och är svårt att välta. Genom den frostade plasten kan du enkelt se innehållet i glaset.

Enkel att rengöra

Alla delar i middagssetet är tillverkade i BPA-fri plast och enkla att skölja rena eller diska i maskin. Tallriken består av två delar där innertallriken går att ta loss. Innertallriken är tillverkad av ABS (akrylnitril-butadien-styren).

Produktdetaljer:
 • Komplett middagsset i fin presentförpackning
 • Bekväm haklapp med djup spillficka
 • Tallrik som står stadigt på bordet
 • Glas och bestick som är enkla att hålla i
 • Tack vare tallrikens form är den lätt att äta ur.
 • Tekniska specifikationer:
  • Material: Tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).
  Barntallrik
  • Mått: (L x B x H) 19,5 x 19,5 x 3,5 cm
  • Vikt: 190 gram
  Mugg
  • Volym: 100 ml
  • Vikt: 70 gram
  Sked
  • Mått: (L x B x H) 12 x 3,5 x 2 cm
  • Vikt: 20 gram
  Gaffel
  • Mått: (L x B x H) 12 x 3,5 x 2 cm
  • Vikt: 20 gram
  Haklapp
  • Haklappens halsöppning: 19 - 30 cm
  Testat och säkert

  Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Babybjörn

  Babybjörn - Säkerhet, kvalitet & design

  År 1961 grundade Björn och Lillemor Jakobson Babybjörn, med målet att underlätta småbarnsföräldrars vardag genom innovativa produkter. Babybjörns singaturprodukt, bärselen, utvecklades i och med att forskning bevisat att närhet till föräldrarna var viktigt för spädbarnet.
   
  Idag tillverkar Babybjörn inte bara bärselar, utan även väldigt populära babysitters, resesängar och övriga babyprodukter. Viktigt för Babybjörn är också att produkterna håller länge och att de går att använda inte bara under de första månaderna – utan upp till 3 års ålder. Hitta även du de perfekta Babybjörn produkterna för din baby från vårt stora utval av olika färger och modeller!

  Våra bästsäljare

  BABYBJÖRN Middagsset för barn från 4 månader, pastellblå
  Rek. pris¹ 369 kr
  320 kr