BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde rött
Tillfälligt slutsåld

BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde rött

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr

229 kr
219 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A027929

BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde rött
BABYBJÖRN LEK OCH ÄTFÖRKLÄDE

BABYBJÖRN Äta och Lekförkläde är lämpligt för barn från 8månader till 3 år.

Skyddar barnets kläder
BABYBJÖRN lek och ätförkläde är ett mjukt och tåligt skydd mot fläckar och annat spill. . Det passar lika bra vid matbordet som när ditt barn målar eller hjälper till i köket. Lek- och ätförklädet knäpps enkelt i ryggen och känns aldrig för varmt tack vare material som andas. Smidig och följsam kvalitet ger barnet full rörelsefrihet. Det slitstarka materialet är lätt att torka av och tål maskintvätt.

Skyddar barnets kläder
BABYBJÖRN Lek- och Ätförkläde har långa ärmar med bekväm resår vid handlederna. Generösa mått för att skydda både fram och bak. Knäppningen i nacken har två lägen för att passa ditt barn perfekt.

Lätt att rengöra
Lek och ätförkläder har inga onödiga sömmar där smuts kan samlas. Tyget är lätt att torka av och tål att tvättas i maskin.

Vätskeavvisande material
BABYBJÖRN Lek- och Ätförkläde är tillverkat i ett vätskeavvisande material som skyddar kläderna samtidigt som det låter huden andas.

Material
Materialet består av 50 % Polyester och 50 % Polyurethan.

Materialet som barnet kommer i kontakt med är garanterat ofarligt för barnets hud och är inte allergiutlösande.

BABYBJÖRN Lek och Ätförkläde är enkelt att torka av och tål att tvättas i maskin. Använd ett skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Tvättas separat i 40 °C. Inte lämpligt för torktumlare

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybjörn

Babybjörn - Säkerhet, kvalitet & design

År 1961 grundade Björn och Lillemor Jakobson Babybjörn, med målet att underlätta småbarnsföräldrars vardag genom innovativa produkter. Babybjörns singaturprodukt, bärselen, utvecklades i och med att forskning bevisat att närhet till föräldrarna var viktigt för spädbarnet.
 
Idag tillverkar Babybjörn inte bara bärselar, utan även väldigt populära babysitters, resesängar och övriga babyprodukter. Viktigt för Babybjörn är också att produkterna håller länge och att de går att använda inte bara under de första månaderna – utan upp till 3 års ålder. Hitta även du de perfekta Babybjörn produkterna för din baby från vårt stora utval av olika färger och modeller!