BABYBJÖRN Barnsked och Gaffel 2-pack, från 4 månader pastellgrön

BABYBJÖRN Barnsked och Gaffel 2-pack, från 4 månader pastellgrön


  • BABYBJÖRN Barnsked och Gaffel, 2-pack, från 4 månader pastellrosa
  • BABYBJÖRN Barnsked och Gaffel, 2-pack, från 4 månader pastellgul

Pris
145 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A269025

EAN: 7317680730619

BABYBJÖRN Barnsked och Gaffel 2-pack, från 4 månader pastellgrön
Barnsked och gaffel som passar perfekt i små barnhänder

Många barn tycker att det är spännande att börja äta själva med bestick precis som sina föräldrar. Vår barnsked och gaffel har korta, breda skaft som är enkla för små händer att hålla i. De kan vila mot tallrikens kant utan att glida ner och en ring på skaftet gör att barnets hand inte glider ner för långt mot maten. Passar från cirka 4 månaders ålder. Besticken har korta, breda skaft som är enkla för små händer att hålla i. Ringen nertill gör att handen inte glider för långt ner på besticken. På skaftens undersida finns en skåra som gör att skeden och gaffeln kan vila mot tallrikskanten utan att glida ner i tallriken. Skeden och gaffelns form gör det enkelt att skopa upp maten ur tallriken eller barnglaset. Bladens design gör att maten enklare hamnar i barnets mun istället för utanför. Barnbesticken är utformade för att användas tillsammans med BABYBJÖRN Barntallrik och Barnglas. Barnbesticken består av BPA-fri plast som tillverkas i Sverige. Plasten som vi använder är självklart också livsmedelsgodkänd. BABYBJÖRN Barnsked och gaffel finns i flera härliga färger som passar in i det moderna hemmet och matchar resten av kökssortimentet.

Produktdetaljer:
  • Korta, breda skaft som är enkla att hålla i
  • Kan vila mot tallrikskanten utan att glida ner
  • Form som gör det enkelt att äta själv
  • Passar perfekt till BABYBJÖRN Barntallrik och Barnglas
  • BPA-fri plast tillverkad i Sverige
Tekniska uppgifter:
  • Material: Tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).
  • Mått: (L x B x H) 12 x 3,5 x 2 cm
  • Vikt: 20 gram
Testat och säkert

Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybjörn

Babybjörn - Säkerhet, kvalitet & design

År 1961 grundade Björn och Lillemor Jakobson Babybjörn, med målet att underlätta småbarnsföräldrars vardag genom innovativa produkter. Babybjörns singaturprodukt, bärselen, utvecklades i och med att forskning bevisat att närhet till föräldrarna var viktigt för spädbarnet.
 
Idag tillverkar Babybjörn inte bara bärselar, utan även väldigt populära babysitters, resesängar och övriga babyprodukter. Viktigt för Babybjörn är också att produkterna håller länge och att de går att använda inte bara under de första månaderna – utan upp till 3 års ålder. Hitta även du de perfekta Babybjörn produkterna för din baby från vårt stora utval av olika färger och modeller!

Våra bästsäljare

BABYBJÖRN Barnsked och Gaffel 2-pack, från 4 månader pastellgrön
145 kr