Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

BABYBJÖRN Barnglas, 2-pack, från 8 månader pastellgul
Tillfälligt slutsåld

BABYBJÖRN Barnglas, 2-pack, från 8 månader pastellgul


Variant:

Pris
159 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A268965

EAN: 7317680721662

BABYBJÖRN Barnglas, 2-pack, från 8 månader pastellgul
Stabilt barnglas som är enkelt att hålla i, svårt att välta

Barnglasets greppvänliga material gör det enkelt för ditt barn att dricka själv. Formen på glaset gör att även de kladdigaste små händer kan hålla det stadigt. Greppvänliga material gör det bekvämt att hålla i. Om barnet puttar på glaset glider det istället för att välta. Barnglaset är tillverkat i ett tåligt material som kan maskindiskas och frysas. Våra barnglas är består av BPA-fri plast och tillverkas i Sverige. Plasten som vi använder är självklart också livsmedelsgodkänd. Barnglasets frostade, genomskinliga plast gör att du enkelt ser innehållet i glaset.

Produktdetaljer:
  • Enkelt för barn att hålla i.
  • Låg tyngdpunkt gör det svårt att välta.
  • Tål att maskindiskas och frysas.
  • BPA-fri plast tillverkad i Sverige.
  • Lätt att se innehållet i glaset.
Tekniska specifikationer:
  • Material: Barnglasen är tillverkade av polypropen (PP) och termoplastisk elastomer (TPE).
  • Mått: (L x B x H) 7,4 x 7,4 x 8,6 cm
  • Vikt: 70 gram
  • Volym: 100 ml
Testat och säkert

Alla köksprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd. Det tycker vi är viktigt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybjörn

Babybjörn - Säkerhet, kvalitet & design

År 1961 grundade Björn och Lillemor Jakobson Babybjörn, med målet att underlätta småbarnsföräldrars vardag genom innovativa produkter. Babybjörns singaturprodukt, bärselen, utvecklades i och med att forskning bevisat att närhet till föräldrarna var viktigt för spädbarnet.
 
Idag tillverkar Babybjörn inte bara bärselar, utan även väldigt populära babysitters, resesängar och övriga babyprodukter. Viktigt för Babybjörn är också att produkterna håller länge och att de går att använda inte bara under de första månaderna – utan upp till 3 års ålder. Hitta även du de perfekta Babybjörn produkterna för din baby från vårt stora utval av olika färger och modeller!

Våra bästsäljare