BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Cotton Svart/Mörkgrå

BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Cotton Svart/Mörkgrå


Variant:
  • BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Cotton Svart/Mörkgrå
  • BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Khaki/Beige
  • BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Cotton/Jersey Mörkgrå/grå
  • BABYBJÖRN Babystoppare Balansmjuk bomull / tröja blå / grå

Rek. pris¹
1599 kr
Pris
1439 kr
Fri frakt!
Du sparar
160 kr-10%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A067324

EAN: 7317680050229

BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Cotton Svart/Mörkgrå
BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft

Mjuk design för en mysigare känsla.
BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft är vår klassiska babysitter i extra mjuk design. Byxselen med sin härligt mjuka stoppning är skön för barnet att hålla i. Hela babysittern präglas av runda former och en omslutande design som skapar en mysigare känsla för det lilla barnet.

Gungning som tränar motoriken och balansen
Barn älskar att gunga! Ditt barn lär sig snart att sätta babysittern i gungning helt själv och tränar då balans och motorik på ett helt naturligt sätt. Vår babysitter går inte på batterier utan på lekglädje.

Rätt stöd för huvud och rygg
När du väljer en babysitter från BABYBJÖRN kan du vara säker på att ditt barn får korrekt stöd för rygg och huvud. Babysittern har en formsydd tygsits som formar sig efter barnets kropp och fördelar vikten jämnt. Detta ger ditt barn bra stöd och är speciellt viktigt för spädbarn som ännu inte har fullt utvecklad muskulatur.

Passar både vila och lek
Ditt barn leklust kan snabbt gå över till en gäspning. Babysittern har olika lägen, och med en enkel och tyst manöver växlar du från upprätt lekläge till bakåtlutat viloläge. Babysittern kan också fällas ihop och bli helt platt - perfekt när den inte används eller ska med på resa. .

Gunga och barnstol i en
BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft kan användas både som en babysitter och som en skön barnstol. Från att ditt barn är nyfött (minst 3,5 kg) och tills hon eller han har lärt sig att sittaupprätt utan stöd, kan den användas som en babysitter. När ditt barn har lärt sig att gå och sitta själv kan du vända på tyget för att skapa en skön barnstol (upp till 13 kg eller cirka 2 år)

Vaggar de minsta till ro
Vår babysitter har en naturlig gungrörelse som är lugn och rogivande. De första månaderna kan du gunga ditt lilla barn till ro med handen eller foten på babysittern. Vem vet, kanske lockar det fram ett första leende? .

Specifikationer
• Ålder: För nyfödda och barn upp till 2 år. eller ca 3,5-13 kg.
• Material: 100 % av bomull, öko Tex Standard 100, klass 1,Ö 00-091 - IFP Research AB Mölndal.
• Vikt: 2,1 kg
• Höjd/längd/bredd i högsta läge: 58 x 89 x 39 cm
• Höjd/längd/bredd i transportläge: 11 x 89 x 39 cm
• Skötselråd Tyget är mycket enkelt att ta av och tvätta i maskin, 40 °C. Lossa bara de två elastiska banden nedtill och dra av tygsitsen från ställningen.

Positioner
Babysitter Balance Soft har fyra användningslägen. För nyfödda som sitter i babysittern rekommenderas lägsta användningsläge C. Läge A och B kan börja användas när barnet håller rygg och huvud upprätt i dessa lägen utan problem. Det är inte farligt att överskrida rekommenderad maxvikt för ett läge, men gungfunktionen försämras. När produkten används som babysitter är maxvikt 9 kg enligt Europastandard EN12790:2009. Därför rekommenderas:

När produkten används som babysitter är maxvikt 9 kg enligt Europastandard EN12790:2009. Därför rekommenderas:

A. Högsta läge ”Leka” upp till 9 kg.
B. Mellanläge ”Vila” upp till 9 kg.
C. Lägsta läge ”Sova” upp till 7 kg.
D. Transportläge - när produkten inte används.

När produkten används som barnstol rekommenderas:
A. Högsta läge ”Leka” upp till 13 kg.
B. Mellanläge ”Vila” upp till 10 kg.
C. Lägsta läge ”Sova” upp till 7 kg.
D. Transportläge - när produkten inte används.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybjörn

Babybjörn - Säkerhet, kvalitet & design

År 1961 grundade Björn och Lillemor Jakobson Babybjörn, med målet att underlätta småbarnsföräldrars vardag genom innovativa produkter. Babybjörns singaturprodukt, bärselen, utvecklades i och med att forskning bevisat att närhet till föräldrarna var viktigt för spädbarnet.
 
Idag tillverkar Babybjörn inte bara bärselar, utan även väldigt populära babysitters, resesängar och övriga babyprodukter. Viktigt för Babybjörn är också att produkterna håller länge och att de går att använda inte bara under de första månaderna – utan upp till 3 års ålder. Hitta även du de perfekta Babybjörn produkterna för din baby från vårt stora utval av olika färger och modeller!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder - BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Cotton Svart/Mörkgrå
Genomsnittsbetyg
6 Betyg
 
5
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyVad är eKomi?
  • 100% oberoende
  • Helt opartisk
  • Av kunder för kunder
Recensioner
Visa alla kundomdömen

Våra bästsäljare

BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft Cotton Svart/Mörkgrå
Rek. pris¹ 1599 kr
1439 kr