❄ HALA VINTERRABATTER! ❄
❄ HALA VINTERRABATTER! ❄
Endast idag:
Välj din rabattkod!
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
babybay Madrass Medicott Wave för Maxi/Boxspring blå

babybay Madrass Medicott Wave för Maxi/Boxspring blå


Pris
599 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produkter ur serien:babybay Madrass Maxi / Maxi Advance / Boxspring

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A265188

EAN: 4260472557044

babybay Madrass Medicott Wave för Maxi/Boxspring blå
En god sömn är viktigt för en bra utveckling. Babybay® Medicott® Wave kan underlätta för just detta! Det hygieniska överdrag förhindrar att fukt tränger in samtidigt som den släpper igen luft. Det behövs inget extra vattenavvisande skydd. Utöver det förhindrar den även att mögel bildas och är helt fri från skadliga ämnen som Fungicider och Microbicider. Patenterade ventilationskanaler i tyget bidrar itll en högre luftcirkuation och förebygger risken att det ska bli för varmt. Tack vare det uppstår en optimal syretillförsel som förebygger att det blir för varmt. Komfortskumkärnan anpassar sig efter kroppens form, vilket stöttar och ger en bättre sömn. Så har bebisen det alltid bra Överdraget är avtagbart med hjälp av en dragkedja och kan tvättas i upp till 60°C. Alla madrasser testas för skadliga ämnen och tilldelade certifikatet "Tillförlitligt Textil" enligt Ökotex-standarden 100 klass 1 för spädbarn (12/03/346).

Produktdetaljer:
 • Mått: B x L x H: 49,5 x 89 x 6 cm
 • Överdrag: 61 % polyester, 39 % bomull
 • Material stoppning: Komfortskumkärna med fuktreglerande vertikala luftkanaler
 • Vågformad yta för bekvämlighet och luftcirkulation
 • Mjukt, vattenavvisande och hygieniskt överdrag
 • Naturligt skydd mot mögel och fläckbildning.
 • Lämplig för Allergiker
 • Mjukt hygieniskt överdrag
 • Avtagbar via dragkedja
 • Tvättas i 60°C.
 • Alla madrasser testas för skadliga ämnen och tilldelade certifikatet "Textil Trust" enligt Ökotex-standarden 100 klass 1 för spädbarn (12/03/346).
 • Madrassen passar för Babybay sidosäng Maxi/Boxspring

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybay

Babybay Sidosäng – Barnens egna säng med föräldrarna i närheten

Babybay erbjuder innovativa sängar som låter bebisen ha sin egen säng men samtidigt sova bredvid föräldrarna. Babybays koncept har i mer än 10 år övertygat mer än en halv miljon föräldrar i hela Europa.

Sidosängen är enkel att använda, justerbar i höjden och kan enkelt fästas på de flesta sängar. Babybay är FSC-godkända och tillverkar sängar av hållbar bok. Upptäck vårt stora urval av produkter från Babybay!

Våra bästsäljare

babybay Madrass Medicott Wave för Maxi/Boxspring blå
599 kr