👶 10% STORKRABATT
👶 10% STORKRABATT
Använd rabattkoden:
OSJ145762
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
babybay Madrass Klima Wave för Maxi/Boxspring

babybay Madrass Klima Wave för Maxi/Boxspring


Pris
509 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produkter ur serien:babybay Madrass Maxi / Maxi Advance / Boxspring

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A265184

EAN: 4260472557037

babybay Madrass Klima Wave för Maxi/Boxspring
För en skön och naturlig sömnrytm så spelar madrassen en viktig roll. Framförallt så måste fukt som uppstår nattetid kunna transporteras bort. Madrassen babybay® Classic Fresh har vertikala luftkanaler i komfortskumkärnan för hög luftcirkulation. Den vågformade ytan på komfortskumkärnan ger en hög komfort och horisontell luftcirkulation. Tack vare det uppstår en optimal syretillförsel som förebygger att det blir för varmt. Överdraget ger samtidigt ett hygieniskt skydd mot väta och fukt. Det behövs inget extra vattenavvisande skydd. Komfortskumkärnan anpassar sig efter kroppens form, vilket stöttar och ger en bättre sömn. Så har bebisen det alltid bra Överdraget är avtagbart med hjälp av en dragkedja och kan tvättas i upp till 60°C. Alla madrasser testas för skadliga ämnen och tilldelade certifikatet "Tillförlitligt Textil" enligt Ökotex-standarden 100 klass 1 för spädbarn (12/03/346).

Produktdetaljer:
 • Mått: B x L x H: 49,5 x 89 x 6 cm
 • Överdrag: 61 % polyester, 39 % bomull
 • Material stoppning: Komfortskumkärna med fuktreglerande vertikala luftkanaler
 • Vågformad yta för bekvämlighet och luftcirkulation
 • Mjukt, vattenavvisande och hygieniskt överdrag
 • Lämplig för Allergiker
 • Mjukt hygieniskt överdrag
 • Avtagbar via dragkedja
 • Tvättas i 60°C.
 • Alla madrasser testas för skadliga ämnen och tilldelade certifikatet "Textil Trust" enligt Ökotex-standarden 100 klass 1 för spädbarn (12/03/346).
 • Madrassen passar för Babybay sidosäng Maxi/Boxspring

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Babybay

Babybay Sidosäng – Barnens egna säng med föräldrarna i närheten

Babybay erbjuder innovativa sängar som låter bebisen ha sin egen säng men samtidigt sova bredvid föräldrarna. Babybays koncept har i mer än 10 år övertygat mer än en halv miljon föräldrar i hela Europa.

Sidosängen är enkel att använda, justerbar i höjden och kan enkelt fästas på de flesta sängar. Babybay är FSC-godkända och tillverkar sängar av hållbar bok. Upptäck vårt stora urval av produkter från Babybay!

Våra bästsäljare

babybay Madrass Klima Wave för Maxi/Boxspring
babybay Madrass Klima Wave för Maxi/Boxspring
509 kr