BABY född Deluxe kalla dagar satt 43 cm

BABY född Deluxe kalla dagar satt 43 cm


Variant:
  • BABY född Deluxe kalla dagar satt 43 cm
  • BABY born Bath Deluxe Good Night Set 43 cm

Pris
270 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A295208

EAN: 4001167828151

BABY född Deluxe kalla dagar satt 43 cm
Texten har översatts automatiskt.
BABY Born's fashionabla svar på kalla dagar: en extremt cool outfit. Hon bär den rosa t-skjortan med avslappnad Bruno-tryck och en vit krage med snygga tryckta byxor. Ovanpå detta kommer trenchcoaten i extravagant mörkblå. Hon bär matchande stövlar i rosa och en svart sammetmössa. Så hon åker med systern in i staden - full av tjejer.

Detaljer:
  • Högkvalitativa tillbehör till BABY-född märkesdocka
  • För utökat, varierat och långvarigt spelglädje

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

BABY född Deluxe kalla dagar satt 43 cm
270 kr