Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Baby Einstein av Hape Baby Learning Tablet
Tillfälligt slutsåld

Baby Einstein av Hape Baby Learning Tablet


Pris
278 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A286105

EAN: 6943478028173

Baby Einstein av Hape Baby Learning Tablet
Texten har översatts automatiskt.
Inlärningsleksaken Baby Einstein Learning Tablet följer ditt barn lekfullt i lärande nummer, bokstäver, djur, färger och former. Baby Learning Tablet med träelement spelar över 150 ljud. Siffror, bokstäver och djur följer ditt barn från 6 månaders ålder för att lära dig det tyska, italienska och spanska språket samt färger och tidigare. Den innovativa Touch-tekniken ger magi in i barnrummet. Batterierna ingår.

produktinformation:
  • Mått (LxBxH): 19 cm x 2,6 cm 14,7 cm
  • Tre språk: tyska, Italienska och spanska
  • Spelar över 150 toner
  • Batterier: 3x AAA
  • Batterier ingår
  • Ålder: från 6 månader
Observera
Ta bort förpackningsmaterialet in du ger leksaken till ditt barn. Förvara all relevant information för framtida referens. Dekorationer och färger kan variera!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

HAPE

Hape

Sedan 30 år tillbaka står barnen som mittpunk hos Hape när det kommer till planering och utveckling av leksaker. De högkvalitativa leksakerna stöder barnens utveckling, lärande och kreativitet.

Hape lägger även fokus på hållbarhet och använder sig bara av naturliga råmaterial och vattenbaserade färger. Strikta säkerhets- och kvalitetskontroller garanterar leksaker som barner älskar och föräldrarna litar på.

Våra bästsäljare