Upptäck din överraskning! ☼
Upptäck din överraskning! ☼
Hämta rabattkod
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Baby Dan Säkerhetsgrind Flexi Fit Metall, svart

Baby Dan Säkerhetsgrind Flexi Fit Metall, svart


Rek. pris¹
515 kr
Pris
475 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Du sparar
40 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A245250

Baby Dan Säkerhetsgrind Flexi Fit Metall, svart
Den skruvmonterande Flexi Fit säkerhetsgrinden från Baby Dan passar i nästan alla öppningar, då väggbeslagen kan vinklas så att de kan sitta på både insidan och utsidan av dörrkarmen.

Grinden öppnar sig i båda riktningar och kan enkelt öppnas med en hand.

Smart Quick Release Funktion

När grinden är monterad på insidan av en dörrkarm passar den till öppningar mellan 67-106,5 cm. Om den monteras på utsidan kommer max. måttet att vara ca. 5 cm mindre.

Produktdetaljer:
  • Höjd monterad: 74 cm
  • Testad och godkänd enligt TÜV
  • Tillverkad i Danmark

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Baby Dan

Baby Dan - Kvalitetsprodukter för barnsäkerhet

Det danska företaget Baby Dan är världskända för sitt fokus på hög kvalité och säkerhet i kombination med sitt medvetna miljötänk. Märket är världsledande inom barnsäkerhet och har flera produkter som har vunnit internationella priser och utmärkelser för dess innovation och design. Baby Dan grundades 1947 av Andersen-familjen och har sedan dess varit baserad i Laasby i Danmark. Från början tillverkade man främst barnvagnar för dockor men har utvecklats till att bli ledande inom barnsäkerhet.

Våra bästsäljare

Baby Dan Säkerhetsgrind Flexi Fit Metall, svart
Rek. pris¹ 515 kr
475 kr
Toppmärken