Baby Dan Pet Premier Säkerhetsgrind, svart
Pris
650 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A245328

Baby Dan Pet Premier Säkerhetsgrind, svart
Säkerhetsgrindarna från Baby Dan är idealiska om du behöver spärra av vissa rum för djur eller barn.

Hundgrinden är högre än en vanlig grind och lämpar sig därför även för lite större hundar. Den är hela 105 cm hög och tryckmonteras.

Kan monteras helt utan anslutning till en vägg. Du behöver alltså inte borra hål i väggen. Storleken täcker öppningar från 73 - 80 cm.

Produktdetaljer:
  • Högre än en normal grind.
  • Monteras utan att borra.
  • Kan förlängas med sex förlängningar.
Tekniska specifikationer:
  • Färg: svart
  • Mått standardgrind: För dörröppningar från 73 - 80 cm
OBS: Vid mer än tre förlängningar så behövs vägganslutning.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Baby Dan

Baby Dan - Kvalitetsprodukter för barnsäkerhet

Det danska företaget Baby Dan är världskända för sitt fokus på hög kvalité och säkerhet i kombination med sitt medvetna miljötänk. Märket är världsledande inom barnsäkerhet och har flera produkter som har vunnit internationella priser och utmärkelser för dess innovation och design. Baby Dan grundades 1947 av Andersen-familjen och har sedan dess varit baserad i Laasby i Danmark. Från början tillverkade man främst barnvagnar för dockor men har utvecklats till att bli ledande inom barnsäkerhet.
Baby Dan Pet Premier Säkerhetsgrind, svart
650 kr
Toppmärken