Endast idag: 10% rabatt!
Endast idag: 10% rabatt!
Kopiera rabattkoden:
LAST8056
00
tim
00
min
00
sek
Välj rabattkodi
Baby Dan Lekhage Square inklusive madrass, svart

Baby Dan Lekhage Square inklusive madrass, svart


Rek. pris¹
1750 kr
Pris
1399 kr
Fri frakt!
Du sparar
351 kr-20%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A245245

EAN: 5705548034412

Baby Dan Lekhage Square inklusive madrass, svart
Baby Dans populära grindsystem Flex utökas nu med ytterligare en produkt. Square lekhage har en extra bred öppning som gör det lätt för föräldrarna att ta ut barnet utan att behöva böja sig ner och belasta ryggen. Den är lätt att vika ihop och tar minimalt med plats när den inte används. Lekhagen har en mjuk och skön lekmatta som även kan användas utanför hagen. Lekhagen kan naturligtvis även användas som säkerhetsgrind i breda dörröppningar eller som kaminskydd.

Väggbeslag köps separat.

Lekhagen är testad efter EN12227:2010 och lekmattan är Oeko.Tex 100 certifierad.

Produktdetaljer:
  • Innermått: 70 x 102 cm
  • Utvecklad och tillverkad i Danmark.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Baby Dan

Baby Dan - Kvalitetsprodukter för barnsäkerhet

Det danska företaget Baby Dan är världskända för sitt fokus på hög kvalité och säkerhet i kombination med sitt medvetna miljötänk. Märket är världsledande inom barnsäkerhet och har flera produkter som har vunnit internationella priser och utmärkelser för dess innovation och design. Baby Dan grundades 1947 av Andersen-familjen och har sedan dess varit baserad i Laasby i Danmark. Från början tillverkade man främst barnvagnar för dockor men har utvecklats till att bli ledande inom barnsäkerhet.

Våra bästsäljare

Baby Dan Lekhage Square inklusive madrass, svart
Rek. pris¹ 1750 kr
1399 kr