BABY DAN ConfigureGate Flex L inklusive förlängning 33 cm vit

BABY DAN ConfigureGate Flex L inklusive förlängning 33 cm vit


Pris
947 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A240860

BABY DAN ConfigureGate Flex L inklusive förlängning 33 cm vit
Det flexibla grindsystemet från Baby Dan har många olika användningsområden. Flex L passar perfekt till breda öppningar, avskärma ditt barn från trappor. Grinden kan även användas som rumsdelare eller framför kaminer/öppna spisar. Grindsystemet är enkelt att montera och du kan förlänga de olika grundpaketen med extra sektioner så att du kan få det skydd du önskar. Den extra breda dörrsektionen gör det enkelt att passera igenom grinden. För göra grinden svår att öppna för ett barn, har den ett smart två-stegs lås. Det kan dock enkelt öppnas av en vuxen person med en hand. Det är också enkelt att lyfta bort grinden från sina väggfästen utan verktyg tack vare den smarta ”Quick Release” funktionen på väggfästena.


Produktegenskaper:
 • Leveransinnehåll: Extra bred dörrsektion, två breda sektioner och väggbeslag.
 • Kan öppnas av en vuxen med en hand.
 • Lätt att montera - allt du behöver ingår.
 • Kan ställas ihop individuellt.
Tekniska uppgifter grind:
 • Färg: Vit
 • Höjd: 71 cm
 • Grindens bredd: 90 - 223 cm

Tekniska detaljer förlängning:
 • Bredd: 33 cm
 • Höjd: 71 cm
 • Testad och godkänd enligt: EN 1930:2011
 • Lämplig för alla Flex M/L/XL

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Baby Dan

Baby Dan - Kvalitetsprodukter för barnsäkerhet

Det danska företaget Baby Dan är världskända för sitt fokus på hög kvalité och säkerhet i kombination med sitt medvetna miljötänk. Märket är världsledande inom barnsäkerhet och har flera produkter som har vunnit internationella priser och utmärkelser för dess innovation och design. Baby Dan grundades 1947 av Andersen-familjen och har sedan dess varit baserad i Laasby i Danmark. Från början tillverkade man främst barnvagnar för dockor men har utvecklats till att bli ledande inom barnsäkerhet.

Våra bästsäljare

BABY DAN ConfigureGate Flex L inklusive förlängning 33 cm vit
947 kr
Toppmärken