BABY born Holiday badspelssats 43 cm

BABY born Holiday badspelssats 43 cm


Pris
293 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A295220

EAN: 4001167829707

BABY born Holiday badspelssats 43 cm
Texten har översatts automatiskt.
BABY born gör gymnastiska övningar i sitt flytande däck. Växlande lyfter hon ett ben och drar upp knäet. Jag undrar om formen på badbågen gav henne idén? Flamingos står ofta på ett ben. Flamingos trycks också på BABY Bors baddräkt. De rosa och vita randiga banden kan fästas på ryggen rakt eller korsas över. För att komma bekvämt till vattnet bär den lilla B aden ixe träskor med stift i semestermotiv.

Detaljer:
  • Högkvalitativa tillbehör för BABYEN födda märkesdocka
  • För utökad, varierad och långvarig spelglädje

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

ZAPF

Dockor som uppfyller drömmar

I över 80 år har dockor från Zapf funnits på små flickor och pojkas önskelistor. Lek med dockor främjar fantasin och dockor från Zapf är långvariga lekkompisar och lojala vänner för barn över hela världen. I början av 90-talet kom det stora genombrottet med Baby Born® som fortfarande är bland Zapfs mest populära dockor. Baby Born® kan b.la. äta välling, gråta riktiga tårar, skratta när den blir kittlad och stänga ögonlocken när den blir nattad. Baby Born® är framförallt kända för sin detaljrikedom och kvalitet till bra priser. Dessutom finns det massvis med roliga tillbehör som förlänger det roliga!

Våra bästsäljare

BABY born Holiday badspelssats 43 cm
293 kr