AXKID Bilbarnstol Move svart
3299 kr
Pris
3020 kr
Fri frakt!
Du sparar
279 kr (8%)
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A243101

AXKID Bilbarnstol Move svart
Den bakåtvända bilbarnstolen Axkid Move är för dig som söker en prisvärd och säker lösning. Du kan låta ditt barn åka bakåtvänt länge, och du installerar den lätt med bilens trepunktsbälte. Axkid Move tar mycket liten plats i bilen, så du kan installera den i både små och stora bilar.

Axkid Move levereras med det innovativa sidokrocksskyddet – ASIP (Axkid Side Impact Protection) som är framtaget tillsammans med ett erkänt krockinstitiut i Tyskland, och ger bästa möjliga skydd för barnet vid eventuell krock från sidan. ASIP ska användas på den sidan av bilbarnstolen som är ut mot bildörren, vid användning i mitten behöver inte ASIP användas.

Stödbenet på Axkid Move sträcks ut med enbart en knapp på sidan av stödbenet, som enkelt går att komma åt. Lutningen på bilbarnstolen kan du ställa i två olika lägen med hjälp av det främre justerbara stödbenet och nackstödet har tre fasta lägen, allt för att ditt barn ska sitta tryggt och bekvämt. Skulle det behövas ännu mer lutning är vår lutningskil ett bra komplement.

Axkid Move är godkänd 9–25 kg och har fått utmärkta omdömen av flera oberoende testinstitut. Den är Plusgodkänd upp till 25 kg, fått utmärkelsen ”Bra Val” av Folksam 2017 och är Rollover-godkänd av VCA.

Produktdetaljer:
  • Godkänd enligt ECE R44/04
  • Plusgodkänd upp till 25 kg
  • Tre fasta lägen på nackstödet
  • ”Bra Val 2017” av Folksam.
  • Rollover-godkänd av VCA.
  • Testad och godkänd av REACH
  • Möjliggör bakåtvänt åkande upp till ca 125 cm.
  • Maskintvättbar klädsel i 30°

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

AXKID Bilbarnstol Move svart
3299 kr
3020 kr
Toppmärken