AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size - blå
 • AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size - grå
 • AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size - svart
 • AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size - rosa
 • AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size - röd

Rek. pris¹
3490 kr
Pris
2655 kr
Fri frakt!
Du sparar
835 kr-24%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A267760

EAN: 7350057582701

AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size - blå
För familjen varje dag
Axkid Modukid Seat är världens enda i-Size bilbarnstol som anpassas automatiskt efter barnets längd och storlek. Axkid Modukid Seat är en del av Axkids bilstolssystem och installeras tillsammans med Axkid Modukid Base.

Axkid Modukid Seat är godkänd för barn upp till 4 års ålder, 61–105 cm och 18 kg. Funktionen med basens 6 justeringslägen gör det möjligt för dig och din familj att kunna välja mellan en kompakt installation för det mindre barnet och mer benutrymme för när ditt barn växer, vilket möjliggör ett längre bakåtvänt åkande. Basen har ISOFIX-armar med 4 justeringslägen vilket garanterar en stabil och mer säker installation för ditt barn både i Axkid Modukid Infant och Axkid Modukid Seat. ISOFIX-armarna är även integrerade med färgindikatorer som säkerställer korrekt installation. Nackstödet är ergonomiskt utvecklat, och gjort av memoryfoam, för att ge barnet maximal komfort. Eftersom ett bekvämt viloläge är viktigt för ditt barns rygg och nacke, har vi utvecklat ett Sleep-Well-System som gör det möjligt att luta bilbarnstolen i tre olika lägen. Detta kan göras både innan eller under bilresan. Axkid Modukid Seat levereras med det innovativa sidokrocksskyddet ASIP – Axkid Side Impact Protection, som är framtaget tillsammans med ett erkänt krockinstitut i Tyskland, och ger bästa möjliga skydd för barnet. ASIP ska användas på den sidan av bilbarnstolen som vätter ut mot bildörren, vid användning i mitten behöver inte ASIP användas.

Produktdetaljer:
 • En del av Axkids bilstolssystem för barn mellan 0–4 år
 • Kompakt installation eller extra benutrymme för ett längre bakåtvänt åkande
 • Automatiskt anpassning efter barnets längd och storlek
 • Mjukt nackstöd för maximal komfort
 • Levereras med extra avtagbar huvudkudde anpassat för mindre barn
 • ISOFIX-armar med 4 justeringslägen för extra stabil och säker installation
 • Enkel och snabb 2-stegs-installation
 • Indikatorer som säkerställer korrekt installation
 • Sleep-Well-System justerbart under bilfärd
 • Axkid Side Impact Protection för extra sidokrockskydd
 • Passar både små och stora bilar
Tekniska specifikationer:
 • Vikt: 7.5 kg
 • Mått (Bx Hx D): 43 x 62 x 52 cm
 • Isofix: Endast med Axkid Modukid Base (Finns att köpa separat)
Axkid Modukid Base ingår inte i leveransen. (Finns att köpa separat)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Våra bästsäljare

AXKID Bilbarnstol Modukid i-Size - blå
Rek. pris¹ 3490 kr
2655 kr