AXKID Bilbarnstol Grow Isofix grå
  • AXKID Bilbarnstol Grow Isofix Petrol

Pris
1599 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A241900

AXKID Bilbarnstol Grow Isofix grå
Axkid Grow Isofix är en framåtvänd bilbarnstol som är lämplig för barn från 15-36 kg. När barnen börjar bli stora och den bakåtvända bilbarnstolen inte längre räcker till, hur mycket vi än vill, är det dags för en framåtvänd bältesstol. Axkid Grow ISOFIX är precis som Axkid Grow en framåtvänd bältesstol för barn mellan 15 och 36 kg, men med möjlighet att fästa med ISOFIX. Axkid Grow ISOFIX växer med ditt barn, då både sidoskydd och ryggstöd vidgas med ditt barn i sju steg. Med hjälp av de infällbara ISOFIX-armarna kan du säkerställa att bältestolen alltid sitter fast, även när ditt barn inte åker i bilen.

Produktdetaljer:
  • Godkänd enligt ECE R44/04 och CCC Standard. (15-36 kg )
  • Höga sidoskydd bidrar till mycket hög säkerhet vid sidokollision.
  • Ryggstöd justerbart i 7 höjdlägen för optimal passform efter barnet.
  • Flexibelt ryggstöd
  • Möjlig montering i bilen med ISOFIX.
  • Maskintvättbar klädsel i 30 grader.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare

AXKID Bilbarnstol Grow Isofix grå
1599 kr
Toppmärken