👶 10% STORKRABATT
👶 10% STORKRABATT
Använd rabattkoden:
OSJ145762
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
AXKID Barnstol One + Brick MelangeAXKID Barnstol One + Brick Melange
Variant:
 • AXKID Barnstol One + Brick Melange
 • AXKID Barnstol One + Tar Black
 • AXKID Barnstol One + Granite Melange
 • AXKID Barnstol One + Tile Melange Red

Pris
8499 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A297155

EAN: 7350057584651

AXKID Barnstol One + Brick Melange
Texten har översatts automatiskt.
Från födseln till ca. 7 år

Världens säkraste Isofix-säte
Helt bakåtvänd Isofix-säte på marknaden, som är godkänt upp till 125 cm eller ca. 7 år. (i-Size)

En bilbarnstol för barndomen
AXKID One kan användas från dag ett till 7 års ålder. Du behöver inte köpa många bilbarnstolar. Från och med födseln kräver den nyfödda kudden som medföljer bilsätet en extra kudde.

Marknadens bästa benutrymme
AXKID One är rymlig, glider på skenorna ger mer benutrymme och enkel åtkomst till ditt barn.

Lätt att använda
Den nya gliddesignen på rälsen underlättar passagerarnas och ditt barns sittkomfort.

Innovativ lättkonstruktion - Design
Väger 30% mindre än andra bilbarnstolar på marknaden och är tillverkad av mindre plast.

Snabb och säker installation garanterad
Klicka bara på Isofix-anslutningarna, vik ut stödbenet och släpp den automatiska rullstången så är du klar.

Lansering av AXKID One - världens säkraste Isofix-säte
AXKID One sätter en ny standard för bilbarnstolsäkerhet. Det är den enda bakåtvända Isofix-sätet i världen med ett i-Size-godkännande på upp till 125 cm / 23 kg. Detta innebär att ditt barn kan köra bakåt i upp till 3 år längre än med befintliga Isofix-platser på marknaden. Att resa i motsatt riktning är upp till 5 gånger säkrare för barn upp till 6-7 år.

Marknadens bästa benutrymme
AXKID One är monterad på skenor så att att sätet kan glida fram och tillbaka med bara en hand, vilket gör benutjämningen till en vind. För äldre barn kan säkerhetsramen användas som handtag så att de enkelt kan komma in och ut ur sätet själva. Barn reser i komfort upp till 7 år eller 125 cm och den överdimensionerade utformningen av stabiliseringsstången ger extra benutrymme jämfört med andra platser på marknaden. Tack vare skenfästet är det enkelt att ge framsätets passagerare extra utrymme vid behov utan att ta bort sätet från bilen. Skjut helt enkelt ryggstödet mot baksätet. Inget annat säte på marknaden har denna funktion.

Snabb och säker installation på 30 sekunder
AXKID One har 6 självförklarande installationssteg och en självdragande rullstång med integrerad ljudvarning som visar om sätet är i primitivt läge. I kombination med Isofix-kontakter och den lätta konstruktionen som gör den enkel att använda garanterar vi att du kan installera sätet på mindre än 30 sekunder - om inte, hjälper vi dig.

Komfort från 0 till 7 år
AXKID One är utrustat med Sleepwell-systemet som gör att sitsvinkeln kan justeras till 42 grader. Detta innebär att AXKID One kan lutas under de första månaderna för att fungera som en bilbarnstol med One + -dynan. Flexibla ligglägen ger maximal komfort när du reser.

AXKID One +
Med de mjuka insatserna som extra stöd och möjligheten att justera sittvinkeln kan ditt barn resa säkert i den här stolen från första dagen.

produktinformation:
 • Nackstöd justerbart i 12 steg
 • Sittposition i en lutningsvinkel, steglöst variabel från 20 till 40 grader
Tekniska detaljer:
 • Vikt: 10 kg
 • Stödbenlängd: från 26 till 52 cm
 • Sitdjup: 32 cm
 • Kan användas från födseln till 7 år
 • Kan användas från en kroppshöjd på 40 till 125 cm / maximalt 23 kg
 • Mått (bredd x höjd x längd): 44 x 76 x 54 cm
 • Täcka tvättas vid 30 ° C
Leveransomfattningen inkluderar barnstolen AXKID One + inklusive nyfödda insatsen.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Våra bästsäljare

AXKID Barnstol One + Brick Melange
AXKID Barnstol One + Brick Melange
8499 kr