App exclusive: 30% Mode Outlet
App exclusive: 30% Mode Outlet
Använd rabattkoden:
APPF258308
00
tim
00
min
00
sek
Ladda ner häri
AXKID Barnstol Bigkid 2 Premium Svart
Variant:
 • AXKID Barnstol Bigkid 2 Premium Svart
 • AXKID Barnstol Bigkid 2 Premium Grå

Pris
2195 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A308468

EAN: 7350057585368

AXKID Barnstol Bigkid 2 Premium Svart
Texten har översatts automatiskt.
Från 15 till 36 kg upp till 150 cm höjd

Det finns flera anledningar till att AXKID Bigkid 2 Premium är ett bra alternativ om en bakåtvänd bilstol har blivit för liten för ditt barn. AXKID Bigkid 2 Premium är ett efterföljande säte som är godkänt från 15 till 36 kg. Den har ett högt ryggstöd som kan användas bekvämt upp till 150 cm. Det är därför ett perfekt val för ett äldre barn för efter ombord.

Flexibel rygglängd
AXKID Bigkid 2 Premium har en 6 cm längre rygglängd än sin föregångaren och nackstödet kan nu justeras till 9 olika nivåer. Detta resulterar i en av de längsta rygglängderna på marknaden, vilket inte bara säkerställer att AXKID Bigkid 2 Premium erbjuder en perfekt passform för ditt barns höjd utan också ökar ditt barns säkerhet.

Säker bälte positionering
Axelbältesstyrningen har förbättrats och en fjärde kontaktpunkt för trepunktsbältet säkerställer att höftbältet är i rätt läge. Inga inre organ i bäckenområdet kan skadas av felaktig placering av bältet. Korrekt bältepositionering bör leda till att höftbältet ligger över höftbenet och inte över buken. Den nya positioneringen av bältet tillsammans med mittbältesstyrningen i sätet säkerställer en optimal och säker bälteposition när ditt barn rider i AXKID Bigkid 2 Premium.

Sidokollisionsskydd - ASIP
AXKID Bigkid 2 Premium har förbättrat sidokollisionsskyddet (ASIP). Sidokollisionsskyddet har nu ett felsäkert läge, vilket innebär att du alltid installerar sidokollisionsskyddet korrekt och därmed säkerställer ökad säkerhet vid en sidokrasch.

Hög komfort
AXKID Bigkid 2 Premium är ett rymligt och bekvämt säte som kan justeras till 4 olika ligglägen beroende på ålder och längd. Justeringsmöjligheterna tillsammans med ett nytt tyg i stretchmaterial säkerställer stor komfort och en bra passform för ditt barn. AXKID Bigkid 2 Premium är också perfekt som resesällskap eftersom det är enkelt att överföra och installera mellan bilar med ISOFIX och ett bärhandtag.

Ett säkert, lättanvänt och flexibelt följesäte:
 • Justerbar, lång rygglängd för en perfekt passform för att passa ditt barns höjd upp till 150 cm lång
 • Separat bältesstyrning och åtdragning av bälten i bäckenområdet, vilket stöder en säker och korrekt bältespositionering för ditt barn.
 • Lätt att byta mellan olika bilar Enkel installation med ISOFIX och ett bärhandtag för Använd som bilstol när du reser
 • Förbättrat läge för sidokollisionsskydd (ASIP) för mer säkerhet
 • Justerbar lutning i 4 olika lägen för optimal komfort
Tekniska detaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 63 x 46 x 47 cm.
 • Mått ryggstöd (längd x bredd): 57 till 77 cm
 • Vikt: 9,7 kg
 • Användbar vikt: 15 till 36 kg upp till 150 cm
 • Installationsalternativ: Isofix och utan Isofix
 • Installation: framåtvänd
 • Säkerhetsbältesmetod: 3-punktsbälte
 • Täcka tvättas vid 30 ° C i tvättmaskin

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Våra bästsäljare

AXKID Barnstol Bigkid 2 Premium Svart
2195 kr