AXKID Bältesstol Bigkid Isofix svart
 • AXKID Bältesstol Bigkid Isofix grå

Pris
1790 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A278703

EAN: 7350057582800

AXKID Bältesstol Bigkid Isofix svart
Säkerställer att större barn åker extra säkert och bekvämt
Nya Axkid Bigkid är en framåtvänd bältesstol med hög rygg som säkerställer att ditt barn sitter säkert i bilen när en bakåtvänd bilbarnstol inte längre är ett alternativ. Hos Axkid rekommenderar vi att du låter ditt barn sitta i en bakåtvänd bilstol så länge som möjligt och upp till 25 kg. När barnet inte har uppnått den optimala längden för bilens trepunktsbälte säkerställer bältesstolen att ditt barn sitter högt nog och att säkerhetsbältet är i rätt position. Axkid Bigkid är godkänd från 15 till 36 kg och är ett perfekt val för det äldre barnet. Bältesstolen är konstruerad för optimal komfort med 3 lutningslägen och en mjuk vaddering för både nackstöd, sittdyna och ryggstöd. Dessutom har Axkid Bigkid ett justerbart nackstöd med 7 olika lägen som kan anpassas till ditt barns längd under tiden som barnet växer. Axkid Bigkid har en väl genomtänkt konstruktion som gör att ditt barn enkelt och snabbt kan sätta sig och ta sig ur bältesstolen utan någon hjälp. Bältesstolen är försedd med Axkids sidokrockskydd och 1 integrerad mugghållare.

Axkid Bigkid finns i två versioner, en med ISOFIX-fästen och en utan. Med Axkid Bigkid ISOFIX kan du se till att bältesstolen alltid sitter säkert på plats, även när barnet inte är i bilen. Du monterar Axkid Bigkid utan ISOFIX med bilens trepunktsbälte. Oavsett om barnet sitter i bilbarnstolen eller inte måste den alltid hållas på plats med bilens säkerhetsbälte under färden.

Produktdetaljer:
 • Nackstöd med 7 justerbara lägen för optimal bältesplacering och skydd av huvudet
 • Nackstöd, sittkudde och ryggstöd med extra mjuk vaddering
 • Axkids sidokrockskydd för extra säkerhet
 • Innermåtten och sittutrymmet är optimerade för växande barn
 • 3 lutningslägen för extra komfort
 • 1 integrerad mugghållare
 • Löstagbart skydd
 • Klädseln kan maskintvättas i 30°C
Tekniska detaljer:
 • Framåtvänd
 • Lämplig för barn från 15-36 kg
 • Isofix / Montering med bälte
 • Mått (B x L x H: 48 x 53 x 59,5 cm
 • Vikt med bältesfäste: 6,5 kg
 • Vikt med isofix: 7,5 kg

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Våra bästsäljare

AXKID Bältesstol Bigkid Isofix svart
1790 kr