AXKID Babyskydd Modukid Infant i-Size - petrol

AXKID Babyskydd Modukid Infant i-Size - petrol1400 kr
Pris
1190 kr
Fri frakt!
Du sparar
210 kr-15%
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A267745

EAN: 7350057582497

AXKID Babyskydd Modukid Infant i-Size - petrol
För familjen varje dag
Axkid Modukid är lämplig för nyfödda från 40 - 75 cm och upp till 13 kg. Med sina 3,7 kg är den en av de lättaste babyskydden på marknaden. Axkid Modukid Infant är en del av ett bilstolssystem som består av en bas och två bilstolar; Axkid Modukid Infant, ett babyskydd för dem allra minsta och Axkid Modukid Seat, en bilbarnstol för barn upp till 4 år. Vi vet att ingen familj är den andra lik, men att det hektiska schemat som förälder är gemensamt. När bilstolssystemet Axkid Modukid utvecklades hade man detta i åtanke och tack vare den snabba och enkla installationen får du mer tid till saker som betyder något. Axkid Modukid är den perfekta lösningen för familjen på språng, som vill ha maximal säkerhet och komfort för sina barn. Så har du ett säkert system som kan användas upp till att barnet är 4 år. Axkid Modukid babyskydd kan klickast fast på Axkid Life och passar med 90% av alla vagnar på marknaden. Med ett enkelt klick kan du enkelt fästa eller ta loss babyskydd medan bebisen kan sova vidare i lugn och ro. En idealisk lösning för familjer som önskar sig maximal säkerhet och komfort.

6 olika justeringslägen för Axkid Modukid Base gör att du kan välja en kompakt installation för extra utrymme i bilen. Babyskydet passar därför utmärkt i både små och stora bilar. Basens ISOFIX-armar med 4 justeringslägen garanterar en stabil och mer säker installation för ditt barn. ISOFIX-armarna är integrerade med färgindikatorer, ett knopp-dragsystem som klickar antirotationsbågen i rätt position, samt ett stödben med varningssignal – allt för att hjälpa dig med att säkerställa en korrekt installation. Axkid Modukid Infant är godkänd för nyfödda barn,40–75 cm och upp till 13 kg, och är ett av de lättaste i-Size babyskydden på marknaden.
Produktdetaljer:
 • En del av Axkids bilstolssystem för barn mellan 0–4 år
 • Ett av de lättaste i-Size babyskydden på marknaden
 • Enkel och snabb 2-stegs-installation
 • Indikatorer som säkerställer korrekt installation
 • Nackstödskuddar som maximerar säkerheten
 • Levereras med 3 olika urtagbara babydynor
 • Kompakt installation för mer plats i bilen
 • Ventilationssystem för maximal komfort
 • Sidokrockskyddet Axkid Side Impact Protection
 • Passar med 90% av alla vagnar på marknaden
 • Tre lägen för trepunktsbältet för din växande bebis
Tekniska specifikationer:
 • Vikt: 3,7 kg
 • Mått (Bx Hx D): 43 x 54 x 65 cm
 • Monteras med: Trepunktsbälte
 • Isofix: endast med basenheten Axkid Modukid som finns att köpa separat.
Axkid Modukid Base ingår INTE i leveransen. (Basen Finns att köpa separat)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

AXKID

Säkraste bilbarnstolarna i världen

Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, år 2009. Axkids vision är att bygga de säkraste bilstolarna i världen. Dagens bilar blir allt säkrare och som ett resultat ökar också kraven för kontinuerlig utveckling av bilbilsäten. Med gedigen bakgrund inom bilbarnstolar och den svenska bilindustrin har Axkid under de senaste åren samlat in stor kunskap, information och erfarnehet av hur den bästa bilbarnstolen bör se ut. Kanske är det just därför som Axkid är ett av Sveriges mest populära bilbarnstolsmärken? Populära modeller från Axkid är exempelvis Modukid i-Size, Rekid och Minikid. Axkid utvecklar sina produkter i enlighet med den skandinaviska filosofin att bakåtvända säten är de säkraste!

Våra bästsäljare

AXKID Babyskydd Modukid Infant i-Size - petrol
1400 kr
1190 kr