Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
AVENT/PHILIPS MJÖLKPULVERMÅTT BPA-fri
Pris
84 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A009812

EAN: 5012909006941

AVENT/PHILIPS MJÖLKPULVERMÅTT BPA-fri
AVENT DISPENSER

BPA-fri

En måltid med flaskan förbereds allra bäst på plats. Det praktiska måttet har plats för 3 portioner, perfekt för resan! När barnet är hungrigt kan du enkelt fylla flaskan.

Art. 0201530015

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

PHILIPS AVENT

Philips Avent - Säkra och trygga barn- & babyprodukter

Philips Avent har tillverkat säkra och trygga barn- och babyprodukter sedan 1984. Philips Avent fortsätter att erbjuda innovativa och säkra produkter som är utvecklade med hjälp av omfattande forskning och kliniska studier. Produkterna är kombinerbara och ger dig flexibilitet så du kan enkelt kan möta ditt barns förändrade behov i alla barnets utvecklingstadier. Philips Avent värnar om barnets hälsa och säkerhet och erbjuder produkter för allt från amninngs-tillbehör för en smidigare matning eller babyvakter för en lugnare sömn. Philips Avent babymonitor har dessutom vunnit "bäst i test" i flera utomstående tester. På babymarkt.se kan du hitta ett stort utbud av barn- och babyprodukter från Philips Avent online.  

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: AVENT/PHILIPS MJÖLKPULVERMÅTT BPA-fri
4.5
203 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 163
 
4 Stjärnor
| 27
 
3 Stjärnor
| 10
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

AVENT/PHILIPS MJÖLKPULVERMÅTT BPA-fri
AVENT/PHILIPS MJÖLKPULVERMÅTT BPA-fri
84 kr