AMAZONAS Hängfåtölj Brasil rainbow

Pris
630 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A020832

EAN: 4030454002295

AMAZONAS Hängfåtölj Brasil rainbow
Hängfåtölj Brasil

Från Brasilien, där siestans världsmästare kommer ifrån kommer också drömmarnas plats ifrån: Med 1,30 m bredd och 1,60 m längd har Brasil King Size format och är därmed nästan så stor som dom klassiska brasilianska hängmattorna. Dom 4 gånger sömmade kanterna såcäl som de extra tjocka 400 g/ m² vävmaterialet garanterar högsta belastbarhet.

För att fästa i taket behövs hakarna Power Hook. Om man vill ställa hängfåtöljen fritt används chassit Luna.

Detailjer:
• Färg: mocca
• 160 x 130 cm
• Belastarhet: Ca 120 kg.
• Vikt: ca. 2,7 kg

Tillbehör

Pris
103 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Amazonas

AMAZONAS® - Innovativa produkter för stora och små

AMAZONAS® har mer än 20 års erfarenhet när det kommer till utvecklingen av all mellan hängmattor och bärselar. Företaget härstammar från Tyskland men en stor del av produktionen sker i hängmattornas hemland, Brasilien. Det var ett mål för AMAZONAS® att vara de första i Europa att introducera ett naturligare sätt för föräldrar att bära sina barn.

Idag säljs AMAZONAS® i över 40 olika länder och har utökat sitt sortiment till att även inkludera bärsjalar och hängfåtöljer.

Våra bästsäljare

AMAZONAS Hängfåtölj Brasil rainbow
630 kr