👶 10% STORKRABATT
👶 10% STORKRABATT
Använd rabattkoden:
OSJ145762
00
tim
00
min
00
sek
Infoi
Alvi ® Madrass Air Sleep 60 x 120 cmAlvi ® Madrass Air Sleep 60 x 120 cm

Alvi ® Madrass Air Sleep 60 x 120 cm


Pris
1780 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A304569

EAN: 4010395769204

Alvi ® Madrass Air Sleep 60 x 120 cm
Texten har översatts automatiskt.
Varje Alvi ® -produkt är genomtänkt, designad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg - för att ge små jordbor bästa möjliga start i livet. När vi väljer material och tillverkar produkterna är Alvi ® inte bara uppmärksam på högsta kvalitet utan också på rättvisa och hållbarhet. När allt kommer omkring handlar det om ditt barns hälsa och välbefinnande.

Under konstruktionen och tillverkningen av madrasserna ägnar Alvi ® särskild uppmärksamhet åt bästa möjliga ventilation av madrasskärnorna. Luften kan cirkulera, värmeackumulering förhindras och ett behagligt sovklimat skapas.

Stjärnor och diamanter skurna ut på babysidan, tillsammans med 3D-distansväven, säkerställer största möjliga vertikala och horisontella ventilation. Dessutom är det kalla skummet dimensionellt stabilt och dynamiskt i alla riktningar.
3D-distansväven har en luftgenomsläpplig bikakestruktur och gör temperaturkurvan perfekt.
Juniorsidan består av kallskum med hög densitet för de högsta kraven och en vertikal ventilation i kärncentrumet.

Produktdetaljer:
 • Mått: bredd x längd x höjd 60 x 120 x 10 cm.
 • Material: kallskum med 3D-distansväv
 • Punktelastiskt kallskum
 • Största möjliga ventilation tack vare utskurna stjärnor och diamanter
 • Med slitbanesäker säkerhetskant, skyddar mot blåmärken
 • Baby- och juniorsidan
 • Baby-sidan: 3D-distansväven gör temperaturkurvan perfekt, dimensionellt stabil och dynamisk i alla riktningar, optimalt klimat reglering genom vertikal och horisontell ventilation.
 • Juniorsida: Stabil tack vare kallskum med hög densitet, Vertikal ventilation av kärncentrum, Täckmaterial: Celliant
 • Cov er kan avlägsnas i två delar med allround dragkedja
 • Täcka tvättas upp till 60 °, lämplig för torktumlare
 • Lämplig för allergiker
 • Certifierad enligt Öko-Tex Standard 100 - A03-0680 Hohenstein HTTI
Materialförklaring:
 • Kallt skum
  Har högkvalitativa råvaror och en hög punktelasticitet. Kallt skum är öppet och därför mer luftgenomsläppligt, dvs mer andas och lättare än andra skum. Dessutom kännetecknas den av hög motståndskraft, hållbarhet och lång livslängd. Kallt skum är miljövänligt och särskilt lämpligt för allergiker.

 • Celliant
  Den senaste tekniken inom täcktyg: Celliant är en speciell fiber med 13 olika, optiskt aktiva mineraler. På grund av mineralernas naturlighet är det möjligt att mjuka upp tyget. Den energi som permanent sänds ut av barnet absorberas och reflekteras sedan tillbaka till kroppen som infraröd energi. Detta kan öka syrehalten i huvudvävnaden med upp till 7%. Effekten är omedelbar och har bevisats av vetenskapliga studier. Kvaliteten på sömnen förbättras, snabbare somnar och vilsam sömn är resultatet. Celliant fungerar också med indirekt hudkontakt genom flera lager av vävnad. Celliant mineraler är inbäddade i fibern och tvättas inte ut. Effekten av Celliant varar hela produktens livslängd. Alvi har utvecklat ett funktionellt lock med Celliant i kombination med Dry-effekten, som kombinerar bästa ventilation och optimal fukthantering.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Alvi ® Madrass Air Sleep 60 x 120 cm
Alvi ® Madrass Air Sleep 60 x 120 cm
1780 kr