Altabebe Lammskinnsåkpåse till babyskydd Nordkap marin

Altabebe Lammskinnsåkpåse till babyskydd Nordkap marin


  • Altabebe Lammskinnsåkpåse till babyskydd, Nordkap svart

Pris
911 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A222380

Altabebe Lammskinnsåkpåse till babyskydd Nordkap marin
Alta Bebe Vinteråkpåsar är en kombination av erfarenhet, innovativt tänkande och hög kvalitet. Detta bidrar till säkerhet och komfort. Lammskinnsåkpåsarna är vattenavstötande och andningsaktiva. De har försedda med tre dragkedjor och gör att du kan öppna upp den helt för att det aldrig ska bli för varmt för barnet. Utöver det skyddar den både mot vind och kyla och är utrustad med reflexer för högsta säkerhet i mörker. Den har även vattenavstötande och andningsaktiva tyger. . Åkpåsen är utrustad med tre dragkedjor som gör att du enkelt kan öppna upp den helt för att det inte ska bli för varmt. Den har naturligt lammskinn på både in- och utsidan.

Mått och vikt:
  • Yttermaterial: 100 % Polyester
  • Insida: 100 % Lammskinn
  • Fyllning: 100 % Polyester
  • Storlek: 75 x 38 x 6 cm
  • Vikt: 0,7 kg
  • Tvättas i 30 °C

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Våra bästsäljare

Altabebe Lammskinnsåkpåse till babyskydd Nordkap marin
911 kr
Toppmärken