Alecto WiFi-kamera
Alecto WiFi-kamera
732 kr
Pris inklusive moms.
Pris
732 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-4 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A246002

Alecto WiFi-kamera
DVC-125IP är en inomhuskamera med en gratis app som du kan använda hemma eller på jobbet för se vad som händer. Appen finns både i Apple Store och i Google Play, i appen finns det möjlighet att koppla flera kameror. Det innebär: Att du alltid kan veta vad som händer i hemmet eller på arbetsplatsen.

Kameran är utrustad med rörelsesensor och återkopplingsfunktion
Man kan också ställa in så att man får en push-notis på bildskärmen när kameran känner av rörelse. Man kan då se vad som händer i appen. Du kan till exempel:
  • Spara bilderna på ett SD.kort med ett knapptryck (som foto eller video)
  • Prata över appen
Det behövs inget abonnemang för internetanslutningen mellan kameran och appen.

Säker uppkoppling
Uppkopplingen mellan Alecto DVC-125IP wifi-kamera och din telefon eller tablet går över en säker server. Servern säkrar endast datauppkopplingen
Bilderna går ej genom en central server och är därför skyddade mot hackers.
Detta är en stor fördel jämfört med andra IP-övervakningskameror. Alecto appen är lösenordsskyddad.

Kameran kan användas över wifi (eller LAN)
Föredrar du nätverkskabel? Inga problem! Din telefon måste inte vara förbunden med samma nätverk för att visa bilderna. Du kommer åt dem över hela världen genom appen. Det går även att bygga ut systemet. Såklart kan du se alla bilder i samma app.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Alecto WiFi-kamera
732 kr
Toppmärken