aden ® Puckhanddukar starry star 4 pack

aden ® Puckhanddukar starry star 4 packPris
300 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292832

EAN: 0842332147974

aden ® Puckhanddukar starry star 4 pack
Texten har översatts automatiskt.
Andningsbar och silkeslen mjuk ryggsäck i 100% bomullsmusselin av aden av aden + anais för barnets komfort och föräldrarnas sinnesfrid. Pucked babyer känner ofta särskilt säker, eftersom pucking påminner dem om den säkra och mysiga känslan i livmodern. När du puckar ditt barn förhindrar du också att ditt barn vaknar upp genom spontana reflexrörelser med armarna, den så kallade Moro-reflexen - så du och ditt barn sover mycket lugnare på natten.

Dessa puckers är särskilt stora (112 x 112 cm), vilket inte bara underlättar puckningen utan också gör dem otroligt mångsidiga. Med puckark från aden av aden + anais är det mycket lättare att lägga ditt barn i säng. De är också mångsidiga - som en barnvagnsskydd, en spittoonduk, en ammande filt, en lekmatta eller en matta när det är ute, för att bara nämna några - och lägg ditt barn i mjuk komfort som återstår även efter många tvättar.

produktinformation:
  • Mått: 112 x 112 cm
  • Material: 100% bomullsmussel
  • Tvättmaskin och torktumlare

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

aden ® Puckhanddukar starry star 4 pack
300 kr