aden ® Puck Cloths 4-pack
Variant:
  • aden ® Puck Cloths 4-pack
  • aden® Filt doll rosa 2-pack
  • aden ® Puck Handdukar minnie regnbågar 4-pack
  • aden ® Puck Cloths mickey stargazer 4-pack
  • +2

Pris
483 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292833

EAN: 0842332147967

aden ® Puck Cloths 4-pack
Texten har översatts automatiskt.
Andningsbar och silkeslen mjuk ryggsäck i 100% bomullsmusselin av aden av aden + anais för barnets komfort och föräldrarnas sinnesfrid. Pucked babyer känner ofta särskilt säker, eftersom pucking påminner dem om den säkra och mysiga känslan i livmodern. När du puckar ditt barn förhindrar du också att ditt barn vaknar upp genom spontana reflexrörelser med armarna, den så kallade Moro-reflexen - så du och ditt barn sover mycket lugnare på natten.

Dessa puckon är extra stora (112 x 112 cm), vilket inte bara underlättar kukning utan också gör dem otroligt mångsidiga. Med puckark från aden av aden + anais blir det mycket lättare att lägga ditt barn i säng. De kan också användas på många olika sätt - som en barnvagnsskydd, en spottduk, en ammande filt, en lekmatta eller som en skiftmatta när du är ute och skriver, för att bara nämna några - och lägg ditt barn i mjuk komfort som kvar även efter många tvättar.

produktdetaljer:
  • Mått: 112 x 112 cm
  • Material: 100% bomull- musselin
  • Tvättmaskin och torktumlare

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

aden ® Puck Cloths 4-pack
aden ® Puck Cloths 4-pack
483 kr