aden ® muslin filt starry star - giraffer

aden ® muslin filt starry star - giraffer


Variant:
  • aden ® muslin filt starry star - giraffer
  • aden ® Muslin blommig filt fauna - ditsy blommig

Pris
519 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A292693

EAN: 0842332145529

aden ® muslin filt starry star - giraffer
Texten har översatts automatiskt.
Muslin är ett fint vävt, andningsbart tyg. Enligt traditionen har tyget sitt ursprung i Bangladesh under medeltiden. Musslin anses vara en av de renaste, enklaste och mjukaste tygerna i världen.

Men vad gör Musselin så speciell? Framför allt är tyget andbart. Det bredmaskade och lätta tyget av muslin låter luften cirkulera och minskar risken för överhettning. Den här egenskapen säkerställer att ditt barn känner sig bekväma och kan koppla av. Den gosiga filten är tillverkad av supersjuk 100% bomull. Perfekt för att kela och kela hemma eller för att ta till parken, stranden eller på golvet för att leka.

produktdetaljer:
  • Mått: längd x bredd 112 x 112 cm
  • Material: 100% bomullsmussel

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

aden ® muslin filt starry star - giraffer
aden ® muslin filt starry star - giraffer
519 kr