aden® Disney Filt Mimmi Pigg 4-pack
Tillfälligt slutsåld

aden® Disney Filt Mimmi Pigg 4-pack


  • aden® Filt Disney Musse Pigg 4-pack

Pris 399 kr Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A254688

aden® Disney Filt Mimmi Pigg 4-pack
Våra mångsidiga andningsaktiva muslinfiltar är de första utanför Australien och kan användas i alla möjliga situationer.

Filten från aden by aden + anais består av 100% Bomull-Muslin och är sidenlen och bidrar till hög komfort. Ombonade bebisar kan känna sig trygga och säkra då det påminner om hur det var att ligga i mammans mage. Genom att lägga filten om bebisen så förhindrar du spontana reflexrörelser med armarna, dvs den så kallade moro-reflexen.

Filten är extra stor (112 x 112 cm) vilket gör att du enkelt kan använda den t.ex när det är läggdags. Filten är även mångsidig - du kan använda den för att täcka för barnvagnen, som dregellapp, som amningsfilt, lekmatta eller även som skötunderlägg.

Produktdetaljer:
  • Mått: 112 x 112 cm
  • Material: 100% Bomull-Muslin
  • Kan tvättas i tvättmaskin och köras i torktumlare.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/
Toppmärken