ABC-DESIGN Regnskydd Tulip
Pris
155 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A281739

EAN: 4045875052170

ABC-DESIGN Regnskydd Tulip
Texten har översatts automatiskt.
Om du och ditt barn blir överraskade av dåligt väder i bilen på väg, vet du att även korta avstånd som vägen från parkeringen till lägenheten eller snabbköpet kan vara obekväm i regn, vind och snö.

Med Tulip-regnskyddet är ditt barn i sin bilstol pålitligt skyddat från vind, snö och regn. Det vattentäta och vindtäta regntäcket är tillverkat av högkvalitativa, giftfria material och erbjuder all-round skydd och ger optimal ventilation och luftcirkulation för ditt barn tack vare lufthål på båda sidor.

Det kan lagras på ett platsbesparande sätt för när du är på vägen och är snabbt redo att användas i händelse av plötslig vind eller nederbörd, helt enkelt fäst och säkert fixerad på plats av allround resårband. En öppning för bärhandtaget på toppen av taket gör att du kan bära spädbarnsbäraren bekvämt med din hand eller i armens skurk. Du har alltid ditt barn i sikte genom den transparenta folien.

Produkt Hög ljus s:
  • Fri från mjukgörare
  • Skydd mot vind och regn
  • Ventilation och luftcirkulation
  • All-round elastiskt band
  • Öppning för bärhandtaget
  • Transparent folie
Kompatibel med:
  • ABC DESIGN Babysits Tulip

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

ABC Design

ABC Design – Urban design möter funktionalitet

Upptäck en ny nivå av komfort för din baby med barnvagnar, paraplyvagnar och syskonvagnar från ABC Design. Med över 25 års erfarenhet tillverkar ABC Design barnvagnar som underlättar livet för familjer i staden eller vid den första naturutflykten.

Lättmanövrerade barnvagnar med flera funktionella finesser och snygg design har gjort ABC Design till en klar favorit bland trendsättare. Från ABC Designs praktiska och stilrena sortiment hittar du garanterat en barnvagn för dina individuella behov. ABC Designs viktigaste mål är att bringa ett leende till dina läppar!

Våra bästsäljare

ABC-DESIGN Regnskydd Tulip
ABC-DESIGN Regnskydd Tulip
155 kr