ABC DESIGN Myggnät Tulip Black
Pris
233 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A281749

EAN: 4045875052187

ABC DESIGN Myggnät Tulip Black
Texten har översatts automatiskt.
Myggor och insekter: På sommaren finns de överallt.
De små skadedjuren kommer också enkelt att hitta sig in i bilen. Med ABC DESIGN Myggnät skyddar Tulip pålitligt ditt barn i bilstolen mot irriterande och farliga myggor, insekter och myggor - inuti och utanför bilen. Det finmaskiga, rivbeständiga och slitstarka tyget ger ett allvarligt skydd för ditt barn mot bitar, även de minsta insekterna, samtidigt som du garanterar optimal ventilation, luftcirkulation och synlighet för ditt barn. Det robusta myggnätet anpassar sig till barnets form tack vare elastiskt band och erbjuder ett säkert grepp. Myggnätet är lätt, kan förvaras för att spara utrymme när det är ute, är snabbt redo att användas, enkelt att rengöra och därför lämpligt att ta med sig.

Ett praktiskt och flexibelt tillbehör till din bilbarnstol inte bara för en avslappnad sommar hemma, utan också för ett optimalt skydd för ditt barn på semesterturer.

produktinformation:
  • Kompatibel med Tulip-spädbarnsbäraren
  • Enkel montering med elastiskt band
  • Finmaskade, rivbeständiga och slitstarka tyger
  • Skydd mot myggor, insekter och myggor

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

ABC Design

ABC Design – Urban design möter funktionalitet

Upptäck en ny nivå av komfort för din baby med barnvagnar, paraplyvagnar och syskonvagnar från ABC Design. Med över 25 års erfarenhet tillverkar ABC Design barnvagnar som underlättar livet för familjer i staden eller vid den första naturutflykten.

Lättmanövrerade barnvagnar med flera funktionella finesser och snygg design har gjort ABC Design till en klar favorit bland trendsättare. Från ABC Designs praktiska och stilrena sortiment hittar du garanterat en barnvagn för dina individuella behov. ABC Designs viktigaste mål är att bringa ett leende till dina läppar!

Våra bästsäljare

ABC DESIGN Myggnät Tulip Black
233 kr