ABC DESIGN Fotmuff för babybilstol Tulip Fashion Edition Melon

ABC DESIGN Fotmuff för babybilstol Tulip Fashion Edition MelonPris
560 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 2-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A285496

EAN: 4045875351754

ABC DESIGN Fotmuff för babybilstol Tulip Fashion Edition Melon
Texten har översatts automatiskt.
Trendig. Modig. Unik. Gjord för catwalken. Effektiva utskrifter, begränsade mönster och moderna karaktärer står för stark individualitet. Fashion -editionen erbjuder slående färger, originella accenter, kontraster och utvalda detaljer för det väldigt speciella utseendet! Förfriskande och strålande. Helt utan mönster eller utskrifter. Fashion - Designs jade och melon är effektiva endast genom sin färg. Den trendiga pastelltonen står för ljushet och friskhet.

Även om temperaturen på vintern ibland är isaktig bör du undvika vinterjackor & co. i bilen för säkerhets skull. Tjock vinterkläder förhindrar att remmarna sitter tätt på barnets kropp.

Den mjuka fodrade ABC DESIGN Footmuff håller ditt barn bekvämt varmt på vinterresan utan att det påverkar skyddsbältesystemets funktion. Den var speciellt utformad för användning i en bilstol. Fotmuffen kan också användas som ett kosligt inlägg för barnvagnens barnsäng. Inbyggda spår för bältesguiden gör att bältesystemet kan sätts fast ordentligt. Fotmuffen stängs sedan över remmarna med hjälp av den centralt placerade dragkedjan. Huven kan justeras med ett dragband och skyddar därmed ditt barns särskilt känsliga huvud optimalt från kyla och drag. Fotområdet kan öppnas separat. De yngsta sitter i ABC DESIGN-fotmuffen och njuter av en bekväm och säker tur även under den kalla säsongen.

produktinformation:
  • Lämplig för barnstolens tulpan
  • Kan användas som insats i facket
  • Kudda mjuka komfort
  • Centrerad blixtlås
  • Fotområdet kan öppnas separat

Tekniska detaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 72 x 30 x 3 cm
  • Rengöring: Handtvätt / kall tvätt
  • Material inuti: 100% bomull
  • Material utanför: 100% polyester

Tillbehör

Pris
258 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Märke

ABC Design

ABC Design – Urban design möter funktionalitet

Upptäck en ny nivå av komfort för din baby med barnvagnar, paraplyvagnar och syskonvagnar från ABC Design. Med över 25 års erfarenhet tillverkar ABC Design barnvagnar som underlättar livet för familjer i staden eller vid den första naturutflykten.

Lättmanövrerade barnvagnar med flera funktionella finesser och snygg design har gjort ABC Design till en klar favorit bland trendsättare. Från ABC Designs praktiska och stilrena sortiment hittar du garanterat en barnvagn för dina individuella behov. ABC Designs viktigaste mål är att bringa ett leende till dina läppar!

Våra bästsäljare

ABC DESIGN Fotmuff för babybilstol Tulip Fashion Edition Melon
560 kr