2 x MAM-babyflaska Easy Start Anti-Colic blå 320 ml 4+ månader

2 x MAM-babyflaska Easy Start Anti-Colic blå 320 ml 4+ månader


Pris
183 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-6 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A295783

2 x MAM-babyflaska Easy Start Anti-Colic blå 320 ml 4+ månader
Texten har översatts automatiskt.
MAM Easy Start ™ Anti-Colic garanterar ett jämnt dricksflöde och naturlig, avslappnad drickning.

Den innovativa bottenventilen tillåter barn att dricka i sin egen takt - avslappnad och utan avbrott. Ventilationshål reglerar tryckbalansen. Som ett resultat flyter maten helt jämnt - utan luftbubblor eller skumning. Och spädbarn sväljer mindre luft när de dricker.

Effekten:
 • Mindre kolik, bekräftad av 80% av mödrarna¹
 • Mindre flatulens och mindre rapningar¹
 • Naturlig utfodring & avslappnad drickning²

Inklusive spenstorlek 2, från 4+ månader, gjord av unikt SkinSoft ™ MAM-silikon - instinktivt accepterat av 94% av barnen *. Den silkeslena ytan och den unika platta formen känns hudliknande och bekant.

Breda öppningar gör det enkelt att fylla och rengöra flaskan. Bottenventilen skruvas helt enkelt av för rengöring. Men bara för rengöring - under användning måste basen sitta ordentligt för att utveckla sin högteknologiska effekt. Täthet garanterad.

Kåpan och tätningsplattan säkerställer hygienisk förvaring och säker transport.

Självsterilisering: MAM Easy Start ™ Antikolik kan snabbt och säkert steriliseras i mikrovågsugnen i 3 enkla steg - utan separat sterilisator. För att använda den självsteriliserande funktionen hos MAM Easy Start Anti-Colic 320 ml-flaskan måste mikrovågsugnens insida vara minst 21 cm hög (mätt utan skivspelare och värmeelement).

MAM Easy Start ™ Antikolik uppfyller EN 14350 ° BPA / BPS-fri standard: Alla MAM-flaskor är gjorda av BPA- och BPS-fritt material (BPA-fritt i enlighet med förordning (EU) nr 321/2011)

< stark> produktdetaljer:
 • fyllningsmängd: 320 ml
 • Design: blå
 • Material: plast (PP), silikon
 • BPA-fri
 • Diskmaskin säker
 • Ålder: Från 4 månader
Leveransomfattning:
 • 2 x flaska
 • 2 x sugkopp storlek 2

Tillbehör

Pris
130 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

2 x MAM-babyflaska Easy Start Anti-Colic blå 320 ml 4+ månader
183 kr