New Classic Toys  leksaker gaffeltruck
Pris
339 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Leveranstid: Ca. 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A300915

EAN: 8718446109202

New Classic Toys leksaker gaffeltruck
Texten har översatts automatiskt.
Med denna gaffeltruck kan barn återskapa en del av hamnvärlden från serien. Ny klass ic-leksakserie. Gaffeltrucken har 2 stora gummidäck och 2 små plastdäck samt en svängbar bakaxel. Genom att vrida de runda, orange knapparna på gaffeltruckens sida kan lastgaffeln flyttas uppåt eller nedåt med hjälp av en spole. Alla produkter som tillhör hamnen passar ihop och är lämpliga för att antingen lyfta containrarna med kran eller transportera dem på väg eller till sjöss.

New Class ic Toys erbjuder leksaker som bidrar till barnets positiva utveckling. Säkerhet och spelglädje står i förgrunden. Alla produkter från New Class ic Toys uppfyller de europeiska säkerhetsnormerna för leksaker.

Vårt leksaksortiment innehåller produkter tillverkade av ärliga och hållbara material. Med New Class ic Toys överförs traditionellt spel till nästa generation på ett sätt som är relevant för nuet. På detta sätt hjälper vi till att spela är pedagogiskt och värdefullt.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 22 x 11,5 x 17,8 cm
  • material: trä
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Ej lämplig för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

 New Classic Toys  leksaker gaffeltruck
New Classic Toys leksaker gaffeltruck
339 kr