New Classic Toys  leksaker containerkran
Pris
416 kr
Fraktfritt från 1000 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A300917

EAN: 8718446109318

New Classic Toys leksaker containerkran
Texten har översatts automatiskt.
Med denna mobila hamnkran kan barnens hamnvärld utvidgas eller kompletteras. Tack vare magneten som är fäst i hamnkranen och på containrarna blir det enkelt att flytta containrarna. Alla produkter som tillhör hamnen passar ihop och är lämpliga för att antingen lyfta containrarna med kran eller transportera dem på väg och till sjöss.

New Class ic Toys erbjuder leksaker som bidrar till en positiv utveckling av barnet. Säkerhet och spelglädje står i förgrunden. Alla produkter från New Class ic Toys uppfyller de europeiska säkerhetsnormerna för leksaker.

Vårt leksaksortiment innehåller produkter tillverkade av ärliga och hållbara material. Med New Class ic Toys överförs traditionellt spel till nästa generation på ett sätt som är relevant för nuet. På detta sätt hjälper vi till att spela är pedagogiskt och värdefullt.

Produktinformation:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 15 x 15 x 48 cm.
  • Material: trä
  • Ålder: från 3 år

Uppmärksamhet
Inte lämpligt för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

 New Classic Toys  leksaker containerkran
New Classic Toys leksaker containerkran
416 kr