Kundservice: 08 - 50 92 69 96Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
♥ 10% RABATT INOM LEKSAKER & BARNRUM! ♥
10% LEKSAKER & BARNRUM!
Rabattkod:
PEPPAR8407
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
Schleich Venuja 70534
Tillfälligt slutsåld

Schleich Venuja 70534

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 500 kr
99 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182824

Schleich Venuja 70534
Alla stjärnälvor älskar prinsessan Venuja för att hon är så vis och snäll. Hon älskar att resa i den magiska blomballongen genom den stjärnklara natthimlen.

Ispärlorna som Venuja älskar att bära är mycket sällsynta och extremt värdefulla. Prinsessan Venuja föddes i ispärlans stjärntecken. Alla stjärnälvor älskar henne för att hon är så klok och snäll. Hon älskar att resa tillsammans med sina vänner i den magiska blomballongen genom den glittrande natthimlen. De upptäcker alltid nya stjärnor och nya vänner. Venuja bär mystiska, glittrande pärlor. Hon tycker också om att ge dem som gåva till alla sina vänner.    Detaljer:
  • Temavärld: bayala
  • Med rörlig arm.
  • Utbytbara tillbehör.
  • Ålder: från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord.

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.