Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
❀ Spara hela 10% nu! ❀
❀ Spara hela 10% nu! ❀
rabattkod
HJUL4926
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
Schleich Stor hästtävling med hästar 42338
Tillfälligt slutsåld

Schleich Stor hästtävling med hästar 42338

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fri frakt!
739 kr
619 kr
Pris inklusive moms.
Du sparar 120 kr


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182821

Schleich Stor hästtävling med hästar 42338
Stor hästtävling med hästar Den stora hästhoppningen har börjat! Bara de snabbaste ryttarna med minst antal fel får stå på segerpallen när tävlingen är slut. De får en vacker trofé och deras häst får en fin segerkrans.

För att inte hästarna ska skada sig är de stenmurar som används i hoppning inte gjorda av riktiga stenar. Hopptävlingar är en stor utmaning för hästar och ryttare. Den tjocka stenmuren kräver deras fulla koncentration. Men det stora vattenhindret är också svårt: många hästar blir skrämda av det glittrande vattnet. Det som skrämmer vid hinder som är gjorda av stolpar och träplankor är istället att de är höga. Ryttarna måste hålla sig lugna och se till att hästen inte river några hinder - och samtidigt vara snabbare än sina medtävlande. Banan kan arrangeras på många olika sätt med många hinder, flaggor, träd och markeringar.
    Detaljer:
  • Temavärld: Horse Club
  • Komplett med två hästar, två ryttare och tillbehör.
  • Klistermärken
  • Hinder
  • Staket
  • Ålder: från 3 år.
Varning!
Innehåller smådelar som kan sväljas. Kvävningsrisk.
Vi skickar ditt paket med Postnord.
Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.